- 1,505
- 646
- 113
Bi kere ben de yapmıştım ama gece vaktiydi arkamda kimse yoktu. Böyle olunca atm parayi geri alıyor bi sure sonra hesaba dönüyor ama arkandakiler aldıysa alana afiyet olsun diyelim
Gelirse cekilis açayım ya konuya destek iyi olduçok rahat alırsın paranı korkma dostum alan o evladı olduysa bile avradını operler 5bin için
kameraya bakmıyorlar sadece sayıma bakıyorlar malisef gitti para banka kendi bi zarar etmezse kamera ile işi olmuyorbirisi aldiysa kamera kayitlarindan çıkar 6 farkli kamera var atmlerde. almadiysa zaten sayımda çıkar. biri aldiysa biraz uzun iş olur hırsızlık dava o bu şu derken ugraşırsın
Harbi mi ya mesaj attılar bugunkameraya bakmıyorlar sadece sayıma bakıyorlar malisef gitti para banka kendi bi zarar etmezse kamera ile işi olmuyor
Makinam çözer bu işiçok rahat alırsın paranı korkma dostum alan o evladı olduysa bile avradını operler 5bin için
Kameraya bakıyorlar sen au au diyenleri takma fazla o kamerayı yapan firmalara çalışıyoruz görüntü işleme modülü olarak o kameranın zifiri karanlıkta dahi göremeyeceği bişey yokHarbi mi ya mesaj attılar bugun
İstanbul'un gobegi o konuda sıkıntı yokKameraya bakıyorlar sen au au diyenleri takma fazla o kamerayı yapan firmalara çalışıyoruz görüntü işleme modülü olarak o kameranın zifiri karanlıkta dahi göremeyeceği bişey yok
İsterse vanın küçük yeri olsun farketmez o kameralardan her türlü kimin aldığı çıkar ortaya sayımda o para çıkmazsa kameralara bakılır ordan yüzü tespit edilip iletilir sana sende o delillerle savcılığa başvurursun hırsızlıktanİstanbul'un gobegi o konuda sıkıntı yok