Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet ATM'de Para Unutmak

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,505
646
113
Bi kere ben de yapmıştım ama gece vaktiydi arkamda kimse yoktu. Böyle olunca atm parayi geri alıyor bi sure sonra hesaba dönüyor ama arkandakiler aldıysa alana afiyet olsun diyelim

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
224
75
28
Kamera kayıt eder kamerada görmeme gibi bi durum söz konusu değil kamera kötü diyenler var hele o tamamen imkansız :) o atmlerde banka şubelerinden daha çok nakit var senden sonra işlem yapanda bellidir
Uzun lafı kısası için rahat olsun 5 iş günü içinde çözülür

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,964
4,450
113
çok rahat alırsın paranı korkma dostum alan o evladı olduysa bile avradını operler 5bin için

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,511
741
113
birisi aldiysa kamera kayitlarindan çıkar 6 farkli kamera var atmlerde. almadiysa zaten sayımda çıkar. biri aldiysa biraz uzun iş olur hırsızlık dava o bu şu derken ugraşırsın
kameraya bakmıyorlar sadece sayıma bakıyorlar malisef gitti para banka kendi bi zarar etmezse kamera ile işi olmuyor

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
145
43
Screenshot_2024-10-23-11-24-16-66_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg
Bu şekilde gelmiş temsilciye direk parayı unuttum demiştim oysaki

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,874
113
Harbi mi ya mesaj attılar bugun
Kameraya bakıyorlar sen au au diyenleri takma fazla o kamerayı yapan firmalara çalışıyoruz görüntü işleme modülü olarak o kameranın zifiri karanlıkta dahi göremeyeceği bişey yok :D

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
145
43
Kameraya bakıyorlar sen au au diyenleri takma fazla o kamerayı yapan firmalara çalışıyoruz görüntü işleme modülü olarak o kameranın zifiri karanlıkta dahi göremeyeceği bişey yok :D
İstanbul'un gobegi o konuda sıkıntı yok

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,874
113
İstanbul'un gobegi o konuda sıkıntı yok
İsterse vanın küçük yeri olsun farketmez o kameralardan her türlü kimin aldığı çıkar ortaya sayımda o para çıkmazsa kameralara bakılır ordan yüzü tespit edilip iletilir sana sende o delillerle savcılığa başvurursun hırsızlıktan