Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet ATM'de Para Unutmak

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
145
43
Senden sonraki işlem yapan kişi parayı bankaya ya da polise iade etmemişse geçmiş olsun hakkında dava açılır ceza alır arabuluculuk ile o parayı sana teklif eder.
yok iade etmişse paran sana kısa sürede gelir.
yerden para bulup iade etmemek suç ve cezası var tabi kişi tespit edilebilirs.sende durum ATM kamerasından dolayı kolay
Yarın bı gecsin reis gelmezse işlem açariz

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,139
3,374
113
ATM de kamera var bakarlar zaten ATM islemlerinde de çıkar kartı koyup para çeken koymadan parayı alan bu o kadar basit bir şey değil o para her türlü bulunur

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,908
1,710
113
Hemen banka destek ekibi ile iletişime geç mail at. Takip dosya açarlar. 1 hafta içerisinde iade alırsın hesabına. Eğer başkası almışsa heralde suçtur.

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
145
43
Hemen banka destek ekibi ile iletişime geç mail at. Takip dosya açarlar. 1 hafta içerisinde iade alırsın hesabına. Eğer başkası almışsa heralde suçtur.
6 dk içinde aradım zaten parayı unuttugumu farketmem 6 dk sürdü

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,130
6,409
113
Telefon konuşmasındaydim vefat olmuş kafa daldı kartı aldım çıktım direk
Basıniz sağolsun kardeşim..iki ay önce isbak atemesisinden para çekerken haznede sıkıştı para geri çekti alamadım,,isbanki aradım 10 dakika sonra hesabıma aktardılar,,ATM sayiminda incelemesinde eksik yada fazlalık var ise beyaninizda deyip sorumlusu sizsiniz geri alınır aradaki miktar dediler...kısacası konustunsa proplem çözülüyor ,,senin ardından başkası parayı almış olma olasılığı biraz zor kamera var her atmnin ayrıca sıradaki kişilerde arkandan seslendirdi bence...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,130
6,409
113
Dalınca oluyo reis
Cenaze haberinde dalmayan insan insanmidir heleki çok çok yakınınsa,dikeyim parasını pulunu o an insan beyninden vurulmusa dönüyor,,başına gelen bilir ancak..Kars haber insana anlık şoke eder bu kacinilmaz

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,249
9,176
113
Basın saolsun birader

Yorumları okuyorum da kamera kamera deniyor o kameradan bir bok olmuyor

20 yıl önce ki pclere takılan kamera gibi görüntüsü var ayrıca para hazne kapanmış atm ye geri girmişse bankayla konuştuysam sayımda çıkar hesabına yatırımlar

Hea başkası aldıysa 10 15 sn de banka uğraşmaz sana derki git şikayet et yasal hakkın der unuttuğun paradan daha fazla masraf edersin bir sonuca ulasamazsin

efsanem90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
277
119
43
13 dk de geldi 5.500 yazdı ATM den gelcek olan kar simdi
Gözün aydın kral en azından estadiandes yapmış sana o güzeligi gözün aydın bu arada başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun vefaat eden kişi kimse

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,703
525
113
Bende Atm de kartı unutmuştum biri kartımı almış para çekmeye çalışmış şifre yi 3 kere yanlış girmiş atm kartı içine almış, sonra telefonuma mesaj geldi bildiri, sonra yeni kart talebinde bulunmuştum, insanlık hali ama senin parayı unutman değişik olmuş kardeşim, arkandaki kişilerin parayı alması yüksek ihtimal gibi görünüyor.

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,502
2,683
113
Uzun bir süreç olacak senin için

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,798
4,444
113
Bende Atm de kartı unutmuştum biri kartımı almış para çekmeye çalışmış şifre yi 3 kere yanlış girmiş atm kartı içine almış, sonra telefonuma mesaj geldi bildiri, sonra yeni kart talebinde bulunmuştum, insanlık hali ama senin parayı unutman değişik olmuş kardeşim, arkandaki kişilerin parayı alması yüksek ihtimal gibi görünüyor.
arkasındaki biri parayı alamaz benim görüşüm 5-10 saniyede zaten geri alıyor atm para alınmazsa atmnin kasasında kalmıştır para yüzde 99