- 1,339
- 850
- 113
Bazılarına hemen eklenmiş aklıma kurt düştü yarım saat oldu ekleme yok hala 1 saat sonra baglanırız şaak bonus bitti derler1 saat muhabbeti dogrumu 1 saat icerisinde yüklenecektir diyor
Bazılarına hemen eklenmiş aklıma kurt düştü yarım saat oldu ekleme yok hala 1 saat sonra baglanırız şaak bonus bitti derler1 saat muhabbeti dogrumu 1 saat icerisinde yüklenecektir diyor
Yani 100 siteden deneme aldıysam 99'u anında eklemiştir üye toplama işi gibi duruyor gerçi böyle muameleye de güvenip kim yatırım yapar 😬cogu kişiye 1 saat muhabbeti varda daha 1 saat icinde yüklediler diyen cıkmadı
Tamam niyet açıkça belli oldu boşa bekleme yapmayalımgene baglandım gene 1 saat dedi hahaha film bunlar
Yok daha kontrol ettimeklenen var mı
Destege baglandım sıkıştırdım azcık 1 saat muhabbetine,ölü taklidi yapıyor şuannYok daha kontrol ettim
Arkadaşlarin dediği gibi olcak muhtemelen bitti diyecekDestege baglandım sıkıştırdım azcık 1 saat muhabbetine,ölü taklidi yapıyor şuann
Zaten kimse yok cevap vermedikleri için iki dakikada sıra geliyor, uçuş bileti alıp cikiyosun 🤣yok 319 kişiyi görünce çıktım direkt