- 3,625
- 2,978
- 113
Kurallarda havale ve papara yazıyordu sankiDaha hızlı çekim için papara çekim talebi verin diyor papara kullanmıyorum kardeşim neden iptal ediyorsunuz çöp bunlar
Kurallarda havale ve papara yazıyordu sankiDaha hızlı çekim için papara çekim talebi verin diyor papara kullanmıyorum kardeşim neden iptal ediyorsunuz çöp bunlar
Havale yaptım gene parayı geri verdi 00.30 da çek diyorbeyler paparaya 100tl çekilmiyor
Odemezler reis bilgi toplamak için açılmış bir site kesin yarın birgün kararlar kapatıp7232 tl bakiye yaptım Çevrim tamamlanmadan ve henüz çekim. Talebi vermeden bakiyeyi 100 tl ye sabitlediler şimdide çevriminiz var diyip çekim iptal ediliyor sürekli canlı destek zaten cevap dahi vermiyor çöp site harbi
İnşallah öyle olmazOdemezler reis bilgi toplamak için açılmış bir site kesin yarın birgün kararlar kapatıp
Ben zaten kaybettim iyisi de kaybetmişim telefon numaramida yanlış yazdimOdemezler reis bilgi toplamak için açılmış bir site kesin yarın birgün kararlar kapatıp
Bazılarına hemen eklenmiş aklıma kurt düştü yarım saat oldu ekleme yok hala 1 saat sonra baglanırız şaak bonus bitti derler
Kanka havale cekimimi iptal ettiler papara taleb ver dediler bende papara yok dedim payfix olur mu dedim evet dedi onuda iptal ettiler şimdi tekrar verdim bakalım ne olacakKurallarda havale ve papara yazıyordu sanki
Paparasız olmaz en güzeli ya aç bı taneKanka havale cekimimi iptal ettiler papara taleb ver dediler bende papara yok dedim payfix olur mu dedim evet dedi onuda iptal ettiler şimdi tekrar verdim bakalım ne olacak
1 saat önce değiştirdim mailden eski numaramı payfix cekğm iptal ederlerse yine papara dan veririm talebiParasız olmaz en güzeli ya aç bı tane