- 3,625
- 2,978
- 113
420 tl payfix ile çekim verdim sonucu yazarım
Eyw dost tesekkur ederim dedigin gibi oldu 400 verdi usenerek oynadim ha bire bonusa giriyodu girmesin bitsin diye dua ediyodum simdi bitti 😀Valla adına sevindim hocam, oyunu önererek mahcup olmadım 🤗
Arkadas havale yazmisdi payfix ile oluyormu. Bide bakiyeyi duzenlettinmi canlidan suan 400 oldu yatiirimsiz oderlermi acaba420 tl payfix ile çekim verdim sonucu yazarım
Bakiyeyi düzelttir ben payfix ile verdim bakalım sonucu yazarımArkadas havale yazmisdi payfix ile oluyormu. Bide bakiyeyi duzenlettinmi canlidan suan 400 oldu yatiirimsiz oderlermi acaba
sen 100 tl yatırdın mıİptal ettiler aga banka havalesi ile veriniz yazıyor
Illa ugrastiricaklarİptal ettiler aga banka havalesi ile veriniz yazıyor
Kim kimi bunaltmıs sen konunun neresindesin anlamadım. Konuda ilk mesajinARKADASLAR YATIRIM YAPMADAN CEKIM YAPILMIYOR TEKRAR TEKRAR MILLETI BUNALTMAYIN LUTFEN
Neden üzerine alındın ki kral ?Kim kimi bunaltmıs sen konunun neresindesin anlamadım
Ben yazdim yatirimsiz olurmu diye sen bole bi cvp verdinNeden üzerine alındın ki kral ?
B8 zahmet üst taraflara çık görürsün harici var mı diyeBen yazdim yatirimsiz olurmu diye sen bole bi cvp verdin
Bu saatte gonderceklerini sanmiyorum sabaha kalır gibi yatiran var haber bekliyoruzÖdemesi gelen yatırım yapicam da
Min max 250diyorlardi ha bire kuralmi degistiriyo bunlar. Oderler insminimum 100 max 750 olmuş dede 96 verdi şimdi 100 yatıracam çevirecem desteğe sorup
Bonus talp yerınde ✔ cıktı ama oyunda yokMin max 250diyorlardi ha bire kuralmi degistiriyo bunlar. Oderler ins
bonusu talep edip canlıya bağlandım freespin versin freebet vermesin diye orda şartları min 100 max 750 dedi şimdi bi daha soracam iyice emin oluyum sonra boşa yatırmayımMin max 250diyorlardi ha bire kuralmi degistiriyo bunlar. Oderler ins
Kurslları okuminimum 100 max 750 olmuş dede 96 verdi şimdi 100 yatıracam çevirecem desteğe sorup