Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ayrılık…

Modzsar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
669
93
Arkadaşlar kız arkadaşım her tartışmada kavgada küfür ediyor ani sinirlenmeler falan diyorum eyvallah ama işin sonunda hep ayrılalım diyor ve hep ben gidiyorum yine eskisi gibi oluyoruz yine aynısını yapıyor söz veriyor yapmamak için ama yapıyor aynı işyerinde çalışıyoruz finansbankta haftanın 5 günü birbirimizi görüyoruz sizce ne yapmalıyım ?

ilker2941

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,420
1,015
113
Kardo her kavgada kapıyı gösteriyorsa bunun adı artık alışkanlık olur. Geri dönüp yeniden eskisi gibi olmanız da bunun kanıtı mâlasef kendini harap etme.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Arkadaşlar kız arkadaşım her tartışmada kavgada küfür ediyor ani sinirlenmeler falan diyorum eyvallah ama işin sonunda hep ayrılalım diyor ve hep ben gidiyorum yine eskisi gibi oluyoruz yine aynısını yapıyor söz veriyor yapmamak için ama yapıyor aynı işyerinde çalışıyoruz finansbankta haftanın 5 günü birbirimizi görüyoruz sizce ne yapmalıyım ?
Bankada çalıştığını söylemesen ergenlik dicektim yaş max 15-16 falan sandım her tartışmada ayrılalım diyen kız gitsin annesiyle dantel örsün

Cihanseyhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,125
1,464
113
Bizde aynı durumdayız aynı evde yasiyoz unideyiz birbirimizi yiyoruz özlem girse araya duzelir

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Evlenince ilk kavgada : bune kardeşim hadi boşanalım

Modzsar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
669
93
Yani artık psikolojim bozuldu işin kötü yanı kendimi olayın tazeliğiyle tamam geri dönme diye şartlıyorum ama hafta içi mesai başlıyor görüyorum dayanamıyorum gidiyorum ve gidip beraber olsakta eskisi gibi kendimi ezik hissediyorum .

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
818
300
63
Yol ver

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,548
7,221
113
sevgilinle aynı yerde çalışacak kadar amatör olmayın ağa hiçbişey sıkıntı olmasa bu bile sıkıntı. avantaj olarak görebilirsin bunu başta ama emin ol çok büyük dezavantaj.

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113
Bu sefer sen yol ver

Modzsar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
669
93
@kertis123 göz görmeyince gönül katlanır haftanın 5 günü görüyorum dediğini yapmayı çok denedim 1 yıldır bu eziyeti çekiyorum

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,282
6,479
113
20k kredi çıkarırsan başka kız ayarlarız sana

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
818
300
63
@kertis123 göz görmeyince gönül katlanır haftanın 5 günü görüyorum dediğini yapmayı çok denedim 1 yıldır bu eziyeti çekiyorum
Kardesim dır dırı hakareti kesen bi ilac var oda erkekliğini kullan mutlu et bakalim sesi soluğu cikiyor mu :)

ilker2941

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,420
1,015
113
Kendini ezik hissettigin hiçbir yerde sakın olma

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,138
3,371
113
Yol ver gitsin

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,457
9,074
113
Sepeti koluna herkez yoluna diyeceksinde sen onu diyemiyorsun acısını sen çekersin dostum yol vereceksin.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,282
6,479
113
20k kredi çıkarırsan başka kız ayarlarız sana
İşin şakası bir yana dünya üzerinde hiçbir çiftin karşılıklı birbirine aşık olduğuna inanmıyorum ben mutlaka bir tarafta eksiklik vardır zorlamayla hiçbir ilişki yürümez hergun tartışma varsa şimdi olmazsa 10 sene sonra bile bir yerde ayrılık olur o yüzden iş evliliğe girmeden bu tarz durumlarda iki tarafında iyiliği için ayrılmayı öneriyorum

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
783
563
93
Bro bende’de var’dı öyle bi bela küfür etmiyordu ama tartışma sonlarında genelde bitsin tarzı şeyler söylüyordu ben alttan alıyordum haksız olduğum için, ama biraz zaman geçtikten sonra onu umursamamaya başladım farkına vardı bişey derken 50 kere düşünüp söylüyor destan’lar yazıyor biraz mesafe iyidir üstüne düşmeyeceksin bu hayatta kimse’nin herkes yerini bilsin, tabi kendi düşüncem, senin hayatın senin kararların hayırlısı olsun.