- 3,918
- 2,541
- 113
OSCAR a aday bir yazı yazdım desteğe ama işe yaramadı.Desteğe yazinca ödüyor dediler dene istersen
Sanırım sanattan ve sanatçıdan anlamayan bir büro
OSCAR a aday bir yazı yazdım desteğe ama işe yaramadı.Desteğe yazinca ödüyor dediler dene istersen
Bu saatten sonra öder mi ödemez mi bilmiyorum ama bu tarz büroların yanından bile geçmemek lazım.Reis ödeme alanlar var bir arkadaş 2178 cekmiş resimde attı kazasız belasız çekersin İnşallah hala cesaret edip yaptırmadım ben
Miktar ne reisBu saatten sonra öder mi ödemez mi bilmiyorum ama bu tarz büroların yanından bile geçmemek lazım.
Pişmanım
Dmpanelin var mı dost bulmam lazım
Ufak bir meblağ.Miktar ne reis
Ah rüya hanim ah ah tam kervan burasiBelki 5 hesap açtığınız için olmasın
Ödemelere bakarsak gelir geç olsun yeterki odesinUfak bir meblağ.
430 yatırıp 850 çekim verdik.
Ama ödenmiyor maalesef.
Arada bir degisiklik into OluyoBaşka dolandırıcım var sagol
Orası öyle de.Ödemelere bakarsak gelir geç olsun yeterki odesin
Üzüldüm reis hayırlısı olsun hakkımızda çare yok bekle bakalımOrası öyle de.
Şanssızlığıma kızıyorum.
Sağlam bir büroda Türkiye maçına 10k basıp aynı büroda 5k da slota verip kaybettikten sonra gel bu büroya 430 yatır 850 çekeme.
İşin üzücü kısmı kazanç garanti olduğu için reelden arkadaştan 500 aldım2-3 saate veririm dedim ödeme yok.
Sayın site elemanı kardeş herkese ödedin de benim 430 yatırıma 850 çekime mi göz koydun.Düzenlenen Deneme Bonusu Etkinliğine Aşırı Yoğun ilgi Oldugundan Dolayı gecikmeler yaşanmaktadır işlem sırasına ve yogunluguna göre işlemleriniz ivedi bir şekilde sonuçlandırılmaktadır. Anlayışınız için Teşekkür ederiz. Canlı dan böyle diyorlar arkadaşlar alamayan arkadaşlar varsa eklenecek arkadaşımı da yönlendirdim yoğunluğa göre eklemesi sağlanıyor bilginiz olsun canlıya bağlanmaya çalışmayın boşuna talep verin yeter
Ortaçağ kafası işte, ne yaparsın 🔥🔥OSCAR a aday bir yazı yazdım desteğe ama işe yaramadı.
Sanırım sanattan ve sanatçıdan anlamayan bir büro
Ben site elemanı değilim brom dediğim gibi ne söylediğiniz beni bağlamaz ben gördüm yararlanın diye ilettim 2 arkadaşımda çekti ödüyorlar diye kanaat getirdim yazdım buraya insanlara iyilik te yaramadı.Sayın site elemanı kardeş herkese ödedin de benim 430 yatırıma 850 çekime mi göz koydun.
3 saat oldu el insaf be.
Öde şunu artık birader.