- 3,846
- 2,567
- 113
Bu ozurlu site birtek bendemi boyle cikiyor acilmiyor
Ekli dosyalar
-
257.2 KB Görüntüleme: 62
Çerezleri temizle bide öyle dene istersenBu ozurlu site birtek bendemi boyle cikiyor acilmiyor
Yaptim gene buraya yonlendiriyor anlamadim kiÇerezleri temizle bide öyle dene istersen
Chrome dan mı giriş yapıyorsunYaptim gene buraya yonlendiriyor anlamadim ki
EvetChrome dan mı giriş yapıyorsun
Vpn ile aç
Banada öyle oluyor tabletden girince.ama tlfnda sorun yok
VPN de olurda giriş yaptım siteye giriş oldu, cekimimide sizinle paylaşıyorum, bakabilirsinizVpn ile aç
SMS onayı yapmazsan spini alamiyosunki nasıl sms onay yapmamis olsun adam?SMS onayı olmadan çekimi ödemiyor, SMS onayı yaptinmi
Kaç saatte geldi bu ?VPN de olurda giriş yaptım siteye giriş oldu, cekimimide sizinle paylaşıyorum, bakabilirsiniz
SMS onayı yapmazsan spini alamiyosunki nasıl sms onay yapmamis olsun adam?
Tam 30dkdaKaç saatte geldi bu ?
Arkadaşım SMS onayı yapmadan aldı promosyon alanından, çekimi talebi iptal edildi, bildirim olarak geldi, SMS onayından sonra çekimi onaylandı o yüzden yazdimSMS onayı yapmazsan spini alamiyosunki nasıl sms onay yapmamis olsun adam?
O saatlerde ödüyor du ama 3den sonra sıkıntı cikdi ödeme alan gormedimTam 30dkda
Payfix çekimde varmış güzel deneyelim bakalımTam 30dkda
Alla alla ama onayı yapmadan eklenmiyirdu spin sana nasıl eklenmiş.sen ucuz yirtmissinArkadaşım SMS onayı yapmadan aldı promosyon alanından, çekimi talebi iptal edildi, bildirim olarak geldi, SMS onayından sonra çekimi onaylandı o yüzden yazdim
Sadace havale fast çekim varmış.ytrma derim ödemeyi kestilerPayfix çekimde varmış güzel deneyelim bakalım
Ben sms onayi yapmadan aldim spini saat 16.01 de cekimverdim simdi burdan gordumde sms onayi yaptim ama cekimim 4 saattir gelmedi kontrol ediliyor haalaSMS onayı yapmazsan spini alamiyosunki nasıl sms onay yapmamis olsun adam?
Hangi yöntemle yatırım yaptıysan o yöntemle çekim talebinde bulunabiliyorsunSadace havale fast çekim varmış.ytrma derim ödemeyi kestiler
Bende SMS onayı ile aldım sorun yasamadim, arkadaşım onaysız almıştı çekimi iptal edildi SMS onayı yaptıktan sonra çekimi onaylandıAlla alla ama onayı yapmadan eklenmiyirdu spin sana nasıl eklenmiş.sen ucuz yirtmissin