- 17,335
- 9,945
- 113
Allah bağışlasınBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah bağışlasınBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Baba olduysan buralardan uzak dur kızına zaman ayır şimdiden tavsiyeBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah analı babalı sağlıklı büyütsünBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Umut oluyor bana 35 36 olucam evlilik yok daha evlencez de baba olucaz da Allah mutlu mesut sağlık versin hocam37 dostum
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsun herşey olur inşallah hayırlısıylaUmut oluyor bana 35 36 olucam evlilik yok daha evlencez de baba olucaz da Allah mutlu mesut sağlık versin hocam
Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin dostum 😊Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsunAllah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin dostum 😊
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederimmaşâAlllah Hocam Allah Analı Babalı büyütsün