- 1,786
- 2,073
- 113
Çok teşekkür ederim dostum Allah razı olsunTebrik ederim dostum, ömrü uzun, bahtı açık olsun
Çok teşekkür ederim dostum Allah razı olsunTebrik ederim dostum, ömrü uzun, bahtı açık olsun
İnşallah hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah bağışlasın kardeşim ben olamıyorum sen tadını çıkar ve an itibariyle rica ediyorum kumarı da çıkar hayatından
Sağol dostum Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün gral
Amin hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederimInşallah sağlıklı ve huzur dolu bir hayatı olur ve Vatana hayırlı bir evlat olur kız çocuğu Cennet kapısıdır Bereket gelir eve rızkıyla gelir Maşallah diyelim
Allah analı babalı büyütsün gardaşım uzun can sağlığı versin benimde 15-20 güne oğlum olacak inşallah )Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Amin dostum Allah razı olsun çok teşekkür ederimYolu, bahtı açık olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah 😇
Amin hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun ismini Zeynep diye kararlastirmistik doğumdan önce hanım vazgecmediyse Zeynep olacak inşallahKaderi güzel olsun Kadir kıymet bilenlerle karşılaşsin inş ismi ne🤩
İnşallah dostum çok teşekkür ederim hayırlısiyla kucağına almak nasip olsunAllah analı babalı büyütsün gardaşım uzun can sağlığı versin benimde 15-20 güne oğlum olacak inşallah )
Amin hocam inşallah Allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün inşallah
Rabbim mürvetinide görmeyi nasip etsin..Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Amin hocam teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim mürvetinide görmeyi nasip etsin..
İnşallah dostum Allah razı olsunAllah analı babalı büyüsün insallah
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsunBebekler çok tatlı oluyo bee ....Allah analı babalı buyutsun ..
Amin dostum Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah yokluğunu size göstermesin hayırlı olsun dostum