Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Baba Tahliye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,318
826
113
Reis geçmiş olsun uyuşturucu icmeden kurtarabildimmi bari..bide nekadar yattın koğuş ağası ayak yıkama muabbetleri varmi harbi merak ettim de:)

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,787
4,907
113
Reis geçmiş olsun uyuşturucu icmeden kurtarabildimmi bari..bide nekadar yattın koğuş ağası ayak yıkama muabbetleri varmi harbi merak ettim de:)
Üstadım bir kolbastı show yapsanda arkadaşın çıkışını kutlasak

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Bulgarlar sever parayı kahveye 3 kişi git 2 şer çay iç herkes birbirinin suradına bakar kim ödeyecek diye hesabı öyle eli açıktır hepsinin
Hayatimda ilkez tokatlandim eniste oda bulgarlıdan oldu

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,574
2,178
113
hesap kiralamadan 3 tane dosyam var. Kimseyi gasp etmedim. hırsızlık yapmadım. Cinselden yatmadım. Sevincimi paylasmak istedim. Hesap kiralama da mağdur 7 kişinin zararıni karşıladım. Son 6 aydır uyuşturucuyu hayatımdan çıkarttım. Yavaş yavaş düzene sokuyorum kendimi.
Bu nasıl oluyor hesap kiraliyorsun 7 kişi nasıl zarar ediyor da sen karsiliyorsun? Belliki katakulle cok sende . Bence bu olay dolandırıcılık gibi sanki

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Dostlar Selamün aleyküm cezaevindeydim yeni tahliye oldum. Kaldığımız yerden devam. Selamün aleyküm :) Allah kimseyi düşürmesin.
Geçmiş olsun diyelim ve birdaha aynı hataları yapmamani temenni ediyorum
Herkezin hatası kendine sonucda bizde şuan bir hatanın icindeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...