- 7,501
- 4,307
- 113
dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Basın saolsun mekanı cennet olsun... Allah geride kalanlara sabır versin dostumdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
saolun dostlar Allah razı olsun dostlar saolsunBaşın saolsun dostn
Reis başın sağolsun ya Allah mekanını cennet eylesin ne denir kidostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
amin guzel kardesim benimBaşın sağolsun dostum Allah sabır versin
amin güzel kardeşim dosrlar saolsunBasın saolsun mekanı cennet olsun... Allah geride kalanlara sabır versin dostum
amin Allah hepinizden razı olsunBaşın sağolsun üstad Allah Sabır Versin
Basın sağ olsun reis benim babam da yaşayan ölü alisiyorsun zamanladostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun dost basın sagolsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Allah razi olsun dost defnettik dünReis başın sağolsun ya Allah mekanını cennet eylesin ne denir ki
Allah rahmet eylesin kardeşim başın sağolsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
amin dost Allah razı olsunAllah rahmet eylesin toprağı bol olsun dost basın sagolsun
Başın sağolsun kardeşim. Rabbim mekanını cennet eylesin. sanada sabır diliyorumdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim