- 1,181
- 698
- 113
Başın sağolsun kardeşim Allah sabır versin.
Allah rahmet eylesin Kral Aynısını ben de yaşadım Bir sene oluyor bir anda oldu her şey kendime gelemedim bir senedir Allah'ım mekanını cennet eylesindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Cabbar abiHüküm Allahın başınız saolsun dost Allah mekanı cennet eylesin. Allah geride kalanlara sabır versin😔
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başınız sağ olsun Allah sabır versin dostdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Basın sağolsun Allah gani gani rahmet eylesin bende 5 yıl önce kaybettimdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim