Basın sagolsun abi Allah mekanı cennet olsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Basın sagolsun abi Allah mekanı cennet olsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun dostumdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun kardeşim. ALLAH rahmet eylesin.amin hepinizden allhh razı olsun
Allah rahmet eylesin basınız sağolsun dostdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Kardeşim başın sağ olsun benimde babam 3 aydın yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi garibim umutta yokk 😢dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, 6 kasım benimde babamın ölüm yıldönümüydü iki yıl oldu kaybedeli gerçekten yaşayan bilir denir ya baba acısı öyle birşey Allah sabır versin inşallahdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağ olsun dostum rabbim günahlarını bağışlasın mekanı cennet olsun tüm ölmüşlerimizin sana da sabır versin zordostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim