- 1,274
- 606
- 113
Başınız sağolsun dostum. Allah günahlarını affetsin. Mekanı cennet olsun. Rabbim sabır versin.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun dostdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başım sağolsun dostum Rabbim günahları affeylesindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah sabır versindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Mekanı cennet olsun İnşallah.dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun reis Allah Sabır Versindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun mekanı cennet olsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Basın sagolsun dostum mekanı cennet olsun bende 4 sene önce kaybettim babamı yeri dolmaz asladostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun dostum mekanı cennet olsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim