Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Babamı Kaybettim

mehmett31

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
65
28
18
dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
38 gün oldu bende babamı kaybedeli oda ani idi. Zordur bilirim. Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Allah sabırlar versin

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,501
4,307
113
Başın saolsun
Eskiden olsa sorardım buraya neden yazdın diye
Ama burada çoluk çocuk yok anlayışlı insanlar var gerçekten
Allah razı olsun hepimizin basina gelebilir rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın babam bir anda gitti ani olunca insanın yüreği sağlanıyor şuan çok acı cekiyorum kafam yerinde değil buraya da neden yazdım bilmiyorum hakkınizi helal edin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim belki tek tek cevap veremiyorum hepinize ama kusura bakmayın biraz dinlencem uzun bir yolculuk yasadim 3 4 gündür uyku uyumadim bir süre forumda olmiycam çok kötü oldugum için tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize Allah'a emanet olun

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,019
416
83
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah sabırlar versin sana ve ailene

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,880
11,933
113
dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sagolsun kardeşim benim Rabbım sizlere sabır ihsan eylesin mekanı gani gani cennet olsun insallah.

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,124
3,357
113
Basın sağolsun mekanı cennet olsun Allah sabırlar versin hepimizin gideceği yer orası sadece siramizi bekleyeceğiz baki Allah

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,012
7,083
113
Allah razı olsun hepimizin basina gelebilir rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın babam bir anda gitti ani olunca insanın yüreği sağlanıyor şuan çok acı cekiyorum kafam yerinde değil buraya da neden yazdım bilmiyorum hakkınizi helal edin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim belki tek tek cevap veremiyorum hepinize ama kusura bakmayın biraz dinlencem uzun bir yolculuk yasadim 3 4 gündür uyku uyumadim bir süre forumda olmiycam çok kötü oldugum için tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinize Allah'a emanet olun
Başın sağolsun kardeşim. Buraya yazmaya takılma gayet normal, burda bir sürü arkadaşın var