- 1,501
- 653
- 113
24-48 saat hocamÇekim geldimi
24-48 saat hocamÇekim geldimi
Tm bkliyom bnde bnde çekim verdim24-48 saat hocam
helal sana kardeşim benimTm bkliyom bnde bnde çekim verdim
Eyvallah knka gelirse iyi olur telefon fatura mi odicem gelir mi parahelal sana kardeşim benim
980 TL çekkim verdimEyvallah knka gelirse iyi olur telefon fatura mi odicem gelir mi para
Arkadaşlar 6650tl yaptım payfixle çekim verdim sadece slotta yaptım ama 600tl parça parça 3 freebet daha veriyor acaba onda da maç mı yapsam yoksa sadece slot veya spor alanında mı kullanmak lazım daha spor alanına hiç dokunmadım çekim verdim umarım gelir980 TL çekkim verdim
Top direkten döndü. Hak etmişti Slovenya. Hollanda’da defansa çarptırıp atmıştı golüDanimarka maçındaki gol olmaz ise çekim vercez. Dayanın beyler
ben ellemedim knk hiç dokunmadım nolur nolmazArkadaşlar 6650tl yaptım payfixle çekim verdim sadece slotta yaptım ama 600tl parça parça 3 freebet daha veriyor acaba onda da maç mı yapsam yoksa sadece slot veya spor alanında mı kullanmak lazım daha spor alanına hiç dokunmadım çekim verdim umarım gelir
Matbetin 300 tl de gidiyor. Bütün özeller böyle biterse gidiyor. Kg var özel oranı devam ediyorTop direkten döndü. Hak etmişti Slovenya. Hollanda’da defansa çarptırıp atmıştı golü
Teşekkürler dost. Çekim verildi beklemedeyizMerhaba arkadaşlar youwinin yan sitesi herhalde mail atmışlar dün üye oldum 600 freebet eklendi 3 adet 200 tl freebet şeklinde çevrim vs istemedi ortalama 24 saate ödüyor youwin gibi denemek isteyen üye olsun ilk yatıramada %100 freebet var 5000 e kadar onura alacağım
Ekli dosyayı görüntüle 557254
La ne içtinde oynadın insanmısın sen 😲😲😲Şimdi bu kupon geldi ve çekebilir miyim?