Yarın 12 den sonra hesabında olur2400 çekim verdik bakalım payfixle ne zaman geldiğinin önemi yok isterse 1 haftada gelsin geldiği sürece problem yok paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler
Kardes 2 orandan oynaman lazim 1.57 den oynamissinKazanan kuponumu kaybetti gösteriyolar hiç bir iletişim kanalıda yok
Eğer şartlarına bakarsan yanlış değilsem 2 oran üstü diyor baktım da yani kayıp göstermesi kazansa da değil mi oran şartı sağlamamışsınKazanan kuponumu kaybetti gösteriyolar hiç bir iletişim kanalıda yok
Öyle bir kural varsa bonus aktif olmaz iki maç toplam 2.00 oran yaziyodu ben öyle anladım öyleydide bence ama site çöp.Kardes 2 orandan oynaman lazim 1.57 den oynamissin
Çekim ver direkBunun çevrimi varmi direk cekimmi veriyoruz yoksaEkli dosyayı görüntüle 557402
TesekkurlerÇekim ver direk
Şimdi üye oldum eklendi hemenbonus bitti mi bilgisi olan var mı b
kardeşim senin kupon kaybetmiş oynadığın maça bak internetten 1 1 bitmişKazanan kuponumu kaybetti gösteriyolar hiç bir iletişim kanalıda yok
Güle güle harca yarın hesabındaEkli dosyayı görüntüle 557412
Ulan şansıma spin 400 verdi çevrimi rulette tamamladım çekim verdim umarım öder ya
Bayramda beş kuruş paramız yok çok iyigelir eğer öderse
Hiç sorma valla bayramda cepte 1 TL para yok ödenirse harçlık olur yatırırsam şerefsizim tövbe kimseye muhtaç olacagına veya mahcup olacağına bin kat iyi olurEkli dosyayı görüntüle 557412
Ulan şansıma spin 400 verdi çevrimi rulette tamamladım çekim verdim umarım öder ya
Bayramda beş kuruş paramız yok çok iyigelir eğer öderse