Daha aproved bile olmadı onay almadı yani zorKral 41 saat olmuşsa yakındır parayı gonderirler
Kral rahat ol sakinol aproved olacak parada gelecekDaha aproved bile olmadı onay almadı yani zor
Kesin miDeneme bonusu kalkmış
Nereden öğrendin kralDeneme bonusu kalkmış
Yok kanka ödemiştir Banada payfixle 33 saat sonra ödediler 4200babus 48 saattide gecti hala odeme gelmedi ustune hesabi blokeledir sen bizimle heralde buradan siteye daha fazla kisi cekip dolandirmaya falan mi calisiyorsun anlamadim gitti
Bendede aynısı oldu ödenmediAz önce bahibi temsilci aradı, size özel yatırım bonusu diye, çekim yaptım hesabım kapandı dedim, çekim işlemde görünüyor dedi, mailden link atıyorum giriş yapabilirsin dedi , fakat yine giremedim, fake mi attı acaba😄
Gözünüz aydınYok kanka ödemiştir Banada payfixle 33 saat sonra ödediler 4200
belkide herifler hesabı kapatırken çekimleri iptal etmediler finansta onayladı düşebilir arada kontrol et zor ama sistemden görmese demezdi herhalde avel değilseBeni de aradilar cekim onaylandi dediler ama hesabim kapalı giriş yapamıyorum
Sanmıyorum ama eğer öyle olursa iyi olur tabikibelkide herifler hesabı kapatırken çekimleri iptal etmediler finansta onayladı düşebilir arada kontrol et zor ama sistemden görmese demezdi herhalde avel değilse
seni aradılar hesap kapandı deyince ne dediler ?Sanmıyorum ama eğer öyle olursa iyi olur tabiki
Ben hesap kapandi demedim iste onaylandi diyince hesabi actilar sandim. Sonra tekrar arama talep ettim ama aramadilarseni aradılar hesap kapandı deyince ne dediler ?