S.k.m.i tuttuk valla burdan aldık bahigo da %50 bonus vardı orda üçün birini verdik beni arıyprlar birde çekimi geri yatırın %100 alın diye dedim ki aldık aldık ama ne aldık onu bilmemNaptınız beyler
Ben gelen parayı bitirdim
S.k.m.i tuttuk valla burdan aldık bahigo da %50 bonus vardı orda üçün birini verdik beni arıyprlar birde çekimi geri yatırın %100 alın diye dedim ki aldık aldık ama ne aldık onu bilmemNaptınız beyler
Ne oldu kral aproved oldumuDaha aproved bile olmadı onay almadı yani zor
Yok 48 saat oldu hala incelemeNe oldu kral aproved oldumu
Onlar bazen sabaha birakabiliyorlar haberin olsun sıkıntı etme bu gece aproved sabah 10 gibide para hesabında olabilirYok 48 saat oldu hala inceleme
Bilmiyorum umudum yok bakacazOnlar bazen sabaha birakabiliyorlar haberin olsun sıkıntı etme bu gece aproved sabah 10 gibide para hesabında olabilir
Sen rahat olBilmiyorum umudum yok bakacaz
sen kesin onlarin elamanisin bizi doandirmaya calisiyorsun
sen kesin onlarin elamanisin bizi doandirmaya calisiyorsun
kanka hesabimi kapamislarYok kanka ödemiştir Banada payfixle 33 saat sonra ödediler 4200
keşke deseydin yaBen hesap kapandi demedim iste onaylandi diyince hesabi actilar sandim. Sonra tekrar arama talep ettim ama aramadilar
ben 1200 vurdum vbette 10 yaptımNaptınız beyler
Tebrikler mendemekana gittim sahide param yetmedi bileben 1200 vurdum vbette 10 yaptım