- 26,790
- 11,595
- 113
Yok bunlar aProd olmaz vay şansımızı sSona kalan dona kalır misali olacak galiba şimdiye izin verilmesi lazimdi
Yok bunlar aProd olmaz vay şansımızı sSona kalan dona kalır misali olacak galiba şimdiye izin verilmesi lazimdi
Ben dün sabah 6da çekim verdim hala bekliyorumBen dün sabah 11:25 de talep vermiştim bu saate yakın talep verip ödemesi gelen oldumu
bugun yatar senınkı arkadasım .sakın ıptal vs etmeBen dün sabah 6da çekim verdim hala bekliyorum
Ama daha henüz aproved bile olmadı 30 saati geçti normal mi sencebugun yatar senınkı arkadasım .sakın ıptal vs etme
4900 du ödemedi heBen dün sabah 6da çekim verdim hala bekliyorum
Benim 32 saat olucak nerdeyseŞart şurt hiçbiyerde yazmıyor aga, ana para geçince neden başka alanlarda olmuyor anlamadım, 12 saat dolacak bakalım biraz sonra ödeyecekler mi bakacaz,
Dün oğlen oniki. Gibi vermiştim geldiBen dün sabah 11:25 de talep vermiştim bu saate yakın talep verip ödemesi gelen oldumu
Dün gece derken bu gece mi yoksa pazarı pazartesiye bağlayan gece miBen dün gece çekim verdim sabah ödenmiş Beyler
Ben dün sabah 6da çekim verdim ama hala bekliyorDün oğlen oniki. Gibi vermiştim geldi
Kim o direkt isim ver üstü kapalı konuşmak hoş değilForumda 1su parası bulamayan adam parayı bulunca insanı hemen nasıl unutur olmuş abi be
Kanka dün akşam 10 da verdim sabah 10 gibi yattıDün gece derken bu gece mi yoksa pazarı pazartesiye bağlayan gece mi
18 saat oldu hala onaylanmadiŞart şurt hiçbiyerde yazmıyor aga, ana para geçince neden başka alanlarda olmuyor anlamadım, 12 saat dolacak bakalım biraz sonra ödeyecekler mi bakacaz,
Bence deSona kalan dona kalır misali olacak galiba şimdiye izin verilmesi lazimdi
Benimki 32 saat oldu 😔 onaylamadı18 saat oldu hala onaylanmadi
Geçmiş ola diyorum sinir koymazlarsa olacağı bu kim bilir kaç k çekti milletBenimki 32 saat oldu 😔 onaylamadı
Miktar da önemli kanka yüksekse ödemeyebilir18 saat oldu hala onaylanmadi