- 26,844
- 11,605
- 113
Vbet mesaj atmış milyoner olmana az kaldı 😆😆
33 saat oldu hala onaylamadılar iptal de olmuyor anlamadımYa arkadaş nerde yazıyor o kural bende o şekil oynadim çekim geliyor
Çevrim gorunuyomu slotMuhtemelen çevrim var diye iptal ettiler başka yöntemle çekim versem yine iptal edecekler nasıl yapayım ki
Görünüyor 4300 tlÇevrim gorunuyomu slot
O olay nezaman sonuçlanacak ayrıca toplan dağıtılan miktar 1 milyon olması lazım kelime oyunu var oredaVbet mesaj atmış milyoner olmana az kaldı 😆😆
İyi bende oynadım ilk slotta 0 ladim frebeterle sporda devamli devam edip 4000 oldu çevrim yok ne slot ne sporda gorunuyo gelir insallahGörünüyor 4300 tl
1 bilet var diyo piyango ama bende normal hesap 2 bilet ftn 1 bilet olcak bi çark daha cevirsemO olay nezaman sonuçlanacak ayrıca toplan dağıtılan miktar 1 milyon olması lazım kelime oyunu var oreda
Yok 1.5 milyon toplam bu ay boyunca geçerli temmuz başında çekilecek 1.000.000-400.000-100.000 ödüller 3 taneO olay nezaman sonuçlanacak ayrıca toplan dağıtılan miktar 1 milyon olması lazım kelime oyunu var oreda
Eyvallah dost çekim verdim şimdi umarım yine iptal olmazÇekimi iptal edilenler banka hesabı ile çekim verin 24 saat dolduktan sonra ödeme geliyor
sure belırtımlerı 24-48 saat youwınde bıle 2 gunu gecen yuksek cekımlerım olmustu bu sıteyı tanımıyorum aynı altyapı ve bekleyıp degerlendırecegız ve bence gonderırler kısmı agır basıyorAma daha henüz aproved bile olmadı 30 saati geçti normal mi sence
Bizim tutar ufaktı kral yüksek tutar odenen nadir varBen dün sabah 6da çekim verdim ama hala bekliyor
O neymiş ya 3 ki pehYok 1.5 milyon toplam bu ay boyunca geçerli temmuz başında çekilecek 1.000.000-400.000-100.000 ödüller 3 tane
Kral karışma işleme almışlardır şimdi parayida 1 2 saate aktarirlar sonuçta 24 48 kuralı var33 saat oldu hala onaylamadılar iptal de olmuyor anlamadım
Nasil 3 çekim yaptın m 1 cekim 2 gün oldu gelmedi 😆😆Arkadaşlar aynı numara aynı mail dondurup dondurup cektim payfix ile ne multi dediler ne de odememezlik yapmadilar tek sorun her gün 1 çekim bayram da 3 gün üst üste çektim bilginiz olsun ödüyorlar odemiyor diyen yalan soyluyor
@Muroo1988 sen milyonersin kanka bütün kızlar peşinden koşuyor 😂😂😂Vbet mesaj atmış milyoner olmana az kaldı 😆😆
Dostum çekiyorum hesabimi donduruyorum yeni hesap acıyorum hepsini de odediler problemsizNasil 3 çekim yaptın m 1 cekim 2 gün oldu gelmedi 😆😆