- 1,849
- 998
- 113
Yok bu direkt bakiyeye ekleniyorÖdüller kısmına eklenmiş olabilir mi bence de boş döndürmüyor o ekran açıldıysa @Muroo1988
Yok bu direkt bakiyeye ekleniyorÖdüller kısmına eklenmiş olabilir mi bence de boş döndürmüyor o ekran açıldıysa @Muroo1988
Tamam dostum teşekkürlerYok bu direkt bakiyeye ekleniyor
Valla yok cevirirken kartlar önüme çıktı bastim bir şey olmadı devm ettim yok odullerlerÖdüller kısmına eklenmiş olabilir mi bence de boş döndürmüyor o ekran açıldıysa @Muroo1988
O kartlar ne oluyo kralYok bu direkt bakiyeye ekleniyor
Turnuva kazanci olursa ödüller kismina eklenirYok bu direkt bakiyeye ekleniyor
Ss alsaydın orda ödül vermeme şansı yokValla yok cevirirken kartlar önüme çıktı bastim bir şey olmadı devm ettim yok odullerler
Ekranin ortasina boyle kocaman jackpot yazisi cikar sonra kartlar dizilir 20 dk verir secim icin cikti mi bunlarValla yok cevirirken kartlar önüme çıktı bastim bir şey olmadı devm ettim yok odullerler
Malım almadım valla şimdi ispat edemezsin bi daha olursa artık ss alıp kart accamSs alsaydın orda ödül vermeme şansı yok
Ulan ilk kez benle aynı şeyi yaşayan biri benimde aynı tam bir k verdim talep 34 saat oldu hala incelene34. Saate girdik hala onaylanmadı bile
Jackpot dikkat etmedim kartlar kapalı halde 4 5 tane çıktı birini actim devam ettimEkranin ortasina boyle kocaman jackpot yazisi cikar sonra kartlar dizilir 20 dk verir secim icin cikti mi bunlar
Zaten verdigi jackpotuda yine ortaya buyuk yaziyla cikartir ekrana yansıtırEkranin ortasina boyle kocaman jackpot yazisi cikar sonra kartlar dizilir 20 dk verir secim icin cikti mi bunlar
En kötü ödül 60-70 ftn sanırsam bağlan desteğe söyleMalım almadım valla şimdi ispat edemezsin bi daha olursa artık ss alıp kart accam
Bence bi destege sor jackpot sayfasi cikti nedir durum vs diyeJackpot dikkat etmedim kartlar kapalı halde 4 5 tane çıktı birini actim devam ettim
Bazen sıyrılıyorlar işin içinden aynı anda birden fazla kişiye jackpot düştü o yüzden diyeBence bi destege sor jackpot sayfasi cikti nedir durum vs diye
Desteğe baglanmiyo arama yapmiyo vay be reis keşke ss alsaydimEn kötü ödül 60-70 ftn sanırsam bağlan desteğe söyle