- 195
- 47
- 28
Arkadaşlar 280 çekim vermiştim ödeme payfixe geldi
neden çekemesin kardeşim bu altyapı en aşağı 1 gün bekletiyor zaten neyin tatavasını yapıyosunuz ödenirKanka imkansız bu siteden kimse para çekemez
inanıyoruz dostİnanmayan arkadaşlar
Ödeme geldi tskler
Ne kadarÖdeme geldi tskler
Ben daha eremedim valla muradıma 921 TL miktar gelene kadar şüpheliyim herşey olabilir 😁😁 kurmaca SS de olabilir
O zaman sıkıntı sabırla beklemeye devam 9 k gelsin atarım ss 😁1 k dan yukari daha gelen yok
Normal değil abi bu niye bekletiyorsun kazanç ortada öde kurtul madem bı güzellik yaptın arkasında dur bizde sitenize güvenelim. Sitenin alt yapı sağlam boş bir site değil umarım gelir paraciklar 😄16 saat oldu işleme alınmadı hala
Başkan yanlış anlama ama çok şey öğrendiğim için bu 280 TL yazısını bile ben ayarlayabilirim onun için gelene kadar şüpheliyimİnanmayan arkadaşlar
Bu aşamalar kaç güne tekabül eder bilir kardeşim?İlk aşamada 50-999 tl ödemeler ikinci aşamada 1000-4999 ödemeler 3. Aşamada ise 5000- ve üstü ödemeler yapılacaktır.
Ödeyecek olan arkadaş kafasini kaldirsa da odese artık bizde yolumuza baksak 😁Arkadaşlar site bence ödeme yapmıcak olsa bakiyeyi 0 lar sie go der gibi gelio bana 😂😂
Dostum bu alt yapı kendi paranlada oynaşan geç ödüyor sis tem böyle bosunami biz youwinde vs oynamiyoruz aktif bu yuzdenNormal değil abi bu niye bekletiyorsun kazanç ortada öde kurtul madem bı güzellik yaptın arkasında dur bizde sitenize güvenelim. Sitenin alt yapı sağlam boş bir site değil umarım gelir paraciklar 😄