WallaaÖdedi benim 102 k
WallaaÖdedi benim 102 k
Kardeş m4llık var mı sende biraz sabahtan beri boş yapiyon burdaÖdedi benim 102 k
sitede engel tuşunu bu lavuk yuzunden buldum aovjdlhwofhspahsKardeş m4llık var mı sende biraz sabahtan beri boş yapiyon burda
gecmıse tıkla arkadasım orda detayı gorursunNe silinmesi bekliyor diyor amq korkutma amq zaten cepte para yok
O da birşey mi Benim incelemede görünüyor ama para geldi hesabaÖdedi benim 102 k
Canlı destek yok belediye hoporlerinden duyuru yap belki sahibi çıkarKime yazcaz şimdi la red yedi çekim
Sabret kral rahat ol4.9 K çekim bekliyor ne onay aldı ne iptal oluyor Ekli dosyayı görüntüle 557884
Kaç çekmeye çalışıyorsan iptal et 10da 1'ine sat bana hesabı mail telefon aktarılacak şekildeKanka bende de aynı onay alsa tamam kardeşim orada para çekeyim kısmında geçmişte gözüküyor gözükmüyor da bence bu para pek gelmez ümiti kestim ben gelmez bu
Onaylandi ama daha gelmedi demekCanlar 2 saat oldu APROVED YAZIYOR GELEN BİRSEY YOK AMA HESABA NEDEMEK
En azından onay almış kanka, öyle ya da böyle ödeme gelir bence. Benim hala incelemede. Sadece 420 TLCanlar 2 saat oldu APROVED YAZIYOR GELEN BİRSEY YOK AMA HESABA NEDEMEK
Canlar 2 saat oldu APROVED YAZIYOR GELEN BİRSEY YOK AMA HESABA NEDEMEK
[/QUOTbende de Aproved yazmaya başladı normalde başka sitelerde Aproved yazınca geliyo inşallah gelir benimde gelmedi daha
Geçmiş olsun hocam6k red edildi ve hesabım kapatıldı
Hani sana ödeme gelmişti kardeşim sabah öyle dedin6k red edildi ve hesabım kapatıldı
Sen ne kadar boş bir insansın ya heryerde sorunsun sırf kolpa dalavere6k red edildi ve hesabım kapatıldı