- 727
- 254
- 63
Ben dün 16.59da çekim verdim 2 saat önce approved oldu hala gelen giden yok
valla gelse yemek söylicem aç kaldıkSen o approved'e kanka birazdan demeyelim benim 1 saattan fazladır öyle gelmedi daha 3 4 saattir öyle olan arkadaşlarıda gördüm onlar yeni yeni düşüyormuş
tüm alanlarda geçerli mi banada mail gelmişti üye oldumda bakalım umarım bir yamukluk yokturbenimde appored oldu gelir birazdan
Kanka approved olduktan sonra nezaman geliyor acaba odemeEn azından onay almış kanka, öyle ya da böyle ödeme gelir bence. Benim hala incelemede. Sadece 420 TL
Millet 300 500 çekerken sen nede 6 k çekiyorsunSen ne kadar boş bir insansın ya heryerde sorunsun sırf kolpa dalavere
hayır yok arkadasımarkadaşlar yatırım şartı var mıdır
cekım yontemı onemlı labılır aynı saatde mefete ıle verdım ben ve geldıBiradan mı😂😂😂
Dün approved oldu😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 557918
Engelledim ben onu 🤣🤣🤣Daha 2 ay önce üye olmuş geliyor heryerde bi bok çıkarıyor forumu gez o bu teneke dümenler bana öyle benim şöyle oldu bana geldi şkan bi sktrgt forumun düzeni bozma seni pis ederim bak
ben az önce tam tersine verdim skor 2 0 oldu devre arası idi yuh dedim üst oynayacaktım vazgeçtim rakibe verdimSupriz olan gelicek gibi
umarım gelir340k iptal edildi katladım 750k tekrar çekim verdim gelirse yazarım