Multi ne oluyor sorması ayıpSalo tek hesapsa muhtemelen gelir . Multi varsa sıkıntı olur dost. Kapatmadıklarına göre multi yok sende. Umarım paranı alırsın. En cok ben sevinirim gelirse 😊
Multi ne oluyor sorması ayıpSalo tek hesapsa muhtemelen gelir . Multi varsa sıkıntı olur dost. Kapatmadıklarına göre multi yok sende. Umarım paranı alırsın. En cok ben sevinirim gelirse 😊
Birden fazla hesap açmak.Multi ne oluyor sorması ayıp
Teşekkür ederim
Valla yok tek hesap. Ben hayatımda hiçbir sitede 2. Hesap açmadım yeltenmedim o işeSalo tek hesapsa muhtemelen gelir . Multi varsa sıkıntı olur dost. Kapatmadıklarına göre multi yok sende. Umarım paranı alırsın. En cok ben sevinirim gelirse 😊
Onay vermişler işte çekime bende de öyle diyor büyük ihtimalle yarın gelir bu saatte göndermezlerBeyler çekim işlemine tıkladığımda beklemede yazıyordu şimdi baktım çekim işleminde (aproved) yazıyor bu ne demek oluyor.
İnşallah gelir ben geleceğini düşünüyorum çünkü siteye girerken tel onay istemiyordu şimdi girerken tel onayı ile giriyorsunOnay vermişler işte çekime bende de öyle diyor büyük ihtimalle yarın gelir bu saatte göndermezler
En kötü sabah hesabında rahat ol kralOnay vermişler işte çekime bende de öyle diyor büyük ihtimalle yarın gelir bu saatte göndermezler
Bonus hemen ekleniyor mu bende gözükmüyor daKonu neden kilitlendi acaba herkes hesabım kapatıldı dedi
Yemin et doğru söyle multi felanmıydı boşa ümitlenmeyelim bizdeBen dün 670 TL çekim verdim 2 saat sonra approved oldu sabah baktım reddetmisler
bitti zaten ödeme yapmadı kimseye reklam amaçlıydı sadeceBonus hemen ekleniyor mu bende gözükmüyor da
Çekenler olmuş heralde öyle yazıyordu başlardabitti zaten ödeme yapmadı kimseye reklam amaçlıydı sadece
çekilebilir bir bonus değildi siteyi denemek için demoydu
Kardeş niye yalan söyleyeyim . Önce onayladilar sabah geçersiz yazıp bakiyeyi tekrar eklemislerdi. 4 saat önce yine çekim verdim beklemede duruyorYemin et doğru söyle multi felanmıydı boşa ümitlenmeyelim bizde