Bendede oýle oldu bonus cevrimi tamamlayinca 0 landi bi anda destege sorcam bakalim 17 kisi var önumdebakiye 500 oldu çevirirken 0 landı birden bu bonusdan birşey anlamadım
Bendede oýle oldu bonus cevrimi tamamlayinca 0 landi bi anda destege sorcam bakalim 17 kisi var önumdebakiye 500 oldu çevirirken 0 landı birden bu bonusdan birşey anlamadım
Bende oyle tahmin ettim sitenin oyun gecmişi biraz geriden geliyor. Sen belge onaylattn mi ust limit varmi cekimdeçevirimı bitince sifirlaniyor ama 1 saat kadar sonra geçiyor hesaba teknik sorun varmış benim 1 saat kadar sonra hesaba geçti
5 kisi var onumde sorayim destege bisey sormak icin 30 dkka suruyor arkadas bi miray var destek diye tek kisi calisiyor herhalde.çevirimı bitince sifirlaniyor ama 1 saat kadar sonra geçiyor hesaba teknik sorun varmış benim 1 saat kadar sonra hesaba geçti
Para yatirma kaniti istiyor ben 4 sene once yatirmisim para onu nasil kanitliyim kimbilir hangi banka kimlik gondermisim zaten yuze tutulan kimlik te kolay bi selfie ceker atarimBakiyenin sıfırlanması genel bir sorunmuş. Benim ki çözüldü bakiye eklendi tekrar.. Bahigonun slotları betcoya göre çok iyi. Betco tamamen sömürü..
25 frespinden 37 tl çıktı. 370 tl çevrimi de yaptım, 150 tl anakasaya geçti.. Belge gönderdim onaylansın çekimi vericem. Aslan gibi site. Bankadan daha güvenilir
Sen para yatirma kanitini naptinBakiyenin sıfırlanması genel bir sorunmuş. Benim ki çözüldü bakiye eklendi tekrar.. Bahigonun slotları betcoya göre çok iyi. Betco tamamen sömürü..
25 frespinden 37 tl çıktı. 370 tl çevrimi de yaptım, 150 tl anakasaya geçti.. Belge gönderdim onaylansın çekimi vericem. Aslan gibi site. Bankadan daha güvenilir
10 senedir üyeyim çok önce onaylatmistimBende oyle tahmin ettim sitenin oyun gecmişi biraz geriden geliyor. Sen belge onaylattn mi ust limit varmi cekimde
O da mı gerekiyor? Ne saçma kural. Yatırımlarım zaten site geçmişinde var. Hey allahım yaSen para yatirma kanitini naptin
Evet yuzun ve kimlikle bi foto ikametgah yada fatura kimlik resmi ve yatirim kanitiO da mı gerekiyor? Ne saçma kural. Yatırımlarım zaten site geçmişinde var. Hey allahım ya
Evet bahigo 20 tl ucretsiz kupon yapmama izin verdiEski yeni herkese eklenmiş. Bonuslar kısmında gözükmüyor 1.50 üzeri maç seçip bonusları göster dediğinizde gözüküyor.