Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bahigo 25 TL Freebet Deneme Bonusu

sergo2155

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
132
31
28
Ya camura yatip vermezler yada duzeltirler bilmiyorum. 61 tl icin neler cekiyoruz.:D 61 icin belge onaylatmam valla 3 orandan 2 3 maca basarim 700 800 olursa ozaman ugrasirim belge ile

Volkanav

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
306
45
28
çevirimı bitince sifirlaniyor ama 1 saat kadar sonra geçiyor hesaba teknik sorun varmış benim 1 saat kadar sonra hesaba geçti

sergo2155

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
132
31
28
çevirimı bitince sifirlaniyor ama 1 saat kadar sonra geçiyor hesaba teknik sorun varmış benim 1 saat kadar sonra hesaba geçti
Bende oyle tahmin ettim sitenin oyun gecmişi biraz geriden geliyor. Sen belge onaylattn mi ust limit varmi cekimde

sergo2155

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
132
31
28
5 kisi var onumde sorayim destege bisey sormak icin 30 dkka suruyor arkadas bi miray var destek diye tek kisi calisiyor herhalde.

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
878
182
43
Bakiyenin sıfırlanması genel bir sorunmuş. Benim ki çözüldü bakiye eklendi tekrar.. Bahigonun slotları betcoya göre çok iyi. Betco tamamen sömürü..

25 frespinden 37 tl çıktı. 370 tl çevrimi de yaptım, 150 tl anakasaya geçti.. Belge gönderdim onaylansın çekimi vericem. Aslan gibi site. Bankadan daha güvenilir:)

sergo2155

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
132
31
28
Bakiyenin sıfırlanması genel bir sorunmuş. Benim ki çözüldü bakiye eklendi tekrar.. Bahigonun slotları betcoya göre çok iyi. Betco tamamen sömürü..

25 frespinden 37 tl çıktı. 370 tl çevrimi de yaptım, 150 tl anakasaya geçti.. Belge gönderdim onaylansın çekimi vericem. Aslan gibi site. Bankadan daha güvenilir:)
Para yatirma kaniti istiyor ben 4 sene once yatirmisim para onu nasil kanitliyim kimbilir hangi banka kimlik gondermisim zaten yuze tutulan kimlik te kolay bi selfie ceker atarim

sergo2155

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
132
31
28

Sen para yatirma kanitini naptin

sergo2155

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
132
31
28
Bajuye yuklendi benim bastim biseye bakalim 500 600 olmadan cekimle ugrasmam

sergo2155

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
132
31
28
Butun gun ugras 61 tlyi bas baskete direk yatsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

yordu12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,060
265
83
Spın 35 oldu sweet bonanda 300 yaptım 150 de bakiye silindi

numanx57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
197
79
28
yeni üyeler ,yatırımı olmayanlar çekim veremiyor mu?