- 138
- 47
- 28
ABİ O ZAMAN 100 TL YAPTINMI ÇEKCEN HAHAHAReis ben dün üye oldum aldım hediyeyi 250 kazandım çektim 1 saatte sorgusuz geldi şimdi tekrar siteye girdim yine çevirdim 200 tl yaptım bunu çekiyorum sorun bunda çıktı işte
ABİ O ZAMAN 100 TL YAPTINMI ÇEKCEN HAHAHAReis ben dün üye oldum aldım hediyeyi 250 kazandım çektim 1 saatte sorgusuz geldi şimdi tekrar siteye girdim yine çevirdim 200 tl yaptım bunu çekiyorum sorun bunda çıktı işte
ekran atsana bana ödeme yaptıBeyler kimse uğraşmasın hele sakin yâtirim yapmayin 600 tl ye çökecek kadar şerefsizler ödeme yapmiyor site...
Kardeş bakiyeyi silip hesabı kapattılar yalanmi soylucez neyin ekranını atayimekran atsana bana ödeme yaptı
NE KADAR Ç.T VERDİNKardeş bakiyeyi silip hesabı kapattılar yalanmi soylucez neyin ekranını atayim
600 VERMİŞSİN.DÜNDEN BERİ UYARIYORUZ 250 ÜSTÜ VERMEYİN DİYEKardeş bakiyeyi silip hesabı kapattılar yalanmi soylucez neyin ekranını atayim
Kardeş çark kodundan 250 nakit çıktı 1 kat çevrimi var çekim sınırı yok dedi çanlı destek600 VERMİŞSİN.DÜNDEN BERİ UYARIYORUZ 250 ÜSTÜ VERMEYİN DİYE
KARDEŞ BAKİYENİ 250 YE DÜŞÜRÜP Ç.T YAPACAKTIN.DEMOKRASİDE ÇARELER TÜKENMEZKardeş çark kodundan 250 nakit çıktı 1 kat çevrimi var çekim sınırı yok dedi çanlı destek
Kardeş konusturmadiki çanlı destek hesabınız kapatılmıştır dedi tek hesap vardi anlamadim hesabı sıfırlayıp hesabı ķapattilar.KARDEŞ BAKİYENİ 250 YE DÜŞÜRÜP Ç.T YAPACAKTIN.DEMOKRASİDE ÇARELER TÜKENMEZ
Multi falan yoktu yaniKardeş konusturmadiki çanlı destek hesabınız kapatılmıştır dedi tek hesap vardi anlamadim hesabı sıfırlayıp hesabı ķapattilar.
DÜNDEN BERİ BOŞUNAMI KIÇIMIZI YIRTIYOZ BABAYİĞİT.BÜYÜK TUTARLARI VERMİYOLAR DİYEKardeş konusturmadiki çanlı destek hesabınız kapatılmıştır dedi tek hesap vardi anlamadim hesabı sıfırlayıp hesabı ķapattilar.
Ben payfix yaptım istemedi ama 100 cektimbeyler hangi çekim yöntemi le kimlik belge vs istemiyorlar
Dolandırıcı bunlar 800tl sildiKardeş bakiyeyi silip hesabı kapattılar yalanmi soylucez neyin ekranını atayim