- 122
- 42
- 28
Geçerli mi hala
Oynayamiyoruzki gecen seneye kdr oynuyorduk artikek oynayamiyoruz arkadaslar sans parasi falan atarsa oyle yada cekilis cikarsa falan.bu zamlar hayatimizi kaydirdiAbi lütfen yanlış anlamayın beni, evli olupta kumar oynamak zor olmuyor mu? Ya da nasıl geciniyorsunuz. Kumardan kazanma bug i mi buldunuz? 🙂 Samimi soruyorum lütfen yanlış anlamayın
Anladım kral, boşver zaten bulaşma madem evli barklisin cocukta varmış allah bağışlasın. Uzak dur lütfen 🙏 bu kumar insani bitirir biliyorsun sendeOynayamiyoruzki gecen seneye kdr oynuyorduk artikek oynayamiyoruz arkadaslar sans parasi falan atarsa oyle yada cekilis cikarsa falan.bu zamlar hayatimizi kaydirdi
Reis biz aile olarak çalışıyoruz hesap kitap ayni gibi. Zar zor yetisiyoruz kazanc iyi oldugu halde ayda 4 5 k yatiriyorum bazen hayattan soguyorum hanimla sikint oluyo cogu zaman. Evi kirada olupta oynayanin durumunu dusunemiyorum. Allah hepimizi kurtarsin bu illettenOynayamiyoruzki gecen seneye kdr oynuyorduk artikek oynayamiyoruz arkadaslar sans parasi falan atarsa oyle yada cekilis cikarsa falan.bu zamlar hayatimizi kaydirdi
bonuslamı bu kadar çektinOdeme hemen geldi ne dolandiricisi ödeme yapıyor denedim hesaplari didik didik kontrol ediyorlar yanlısı yok sitenin
Kardeşim bu site 3/5 yıl önce min yatirim çekim 1 TL olan dandik sitemiydi benmi öyle hatırlıyorumBu siteyi isterse dunyanin en iyi insani satin alsin yine de dolandiricidir dikkat edin piyasada ceza yeme riskinin en yüksek oldugu sitelerden birisi biraz araştırıp bakın bugüne kadar kaç kişi burdan ceza yemiş diye
Aynen o site millete 500 lirayi havale ile gunluk 100 cekebilirsin diye siteKardeşim bu site 3/5 yıl önce min yatirim çekim 1 TL olan dandik sitemiydi benmi öyle hatırlıyorum
Aynrn knk yatirim yaptim 300 de sildilet hesap kapattilqryatırdığım miktarı da sildiler bahaneler uydurarak dolandirici sitedir yatirmayin
Gameofbetin yan sitesi olmasin orada bana aynısını yapmıştı awAynrn knk yatirim yaptim 300 de sildilet hesap kapattilqr
Anaparayi çekme yok zaten bide 25 TL 100 yap çek diyorÖdeme yapmıyor sakın yatırım yapmayın Ekli dosyayı görüntüle 328971