- 4,169
- 1,560
- 113
YatirmaKanka yatırsam mı yatirmasam mı bilemedim
YatirmaKanka yatırsam mı yatirmasam mı bilemedim
Yatırdım hatta çekim bile verdim kanka para geldi site güvenilir benceYatirma
Bı alandan diğer alana geçersen iş bitmiştir demektir daha ne yapsan vermezler..Banada başka alanda kullandığınız için kazancınız silinmiştir dedi yine slot oynadım sildiler
Valla kanka 100 isteseydi yatırmazdım 20 TL göze alincak bı miktar ben yatırdim geldi ama dediğin gibi alamayanlar da var5-6 kişi hesabimi kilitledi yazmış... Site dolandırıcı
Komik yorumuna kizayim mi bro 😁 erkeklerle ilgilenmiyorum hatta bayanlarlada ilgilenmiyorum evliyim ben 2 kizim var ellerinden operler.sende yoksa darisi basina@Hayatindibi neden her yazıma gülücük atıyorsun hoşlanıyosan bende dm at 🤣🤣🤣
Simdi buna gulmiyim mi bro?site alt yapi deisdi yada el deisdi diye uyelik silinirmi?adamlarda eski uye datalari mevcuttur zaten.uyelikler silinmis olsa bnde uye olurdum.eskiden 20ye 20 vardi burda kullaniyordum ben bi sikinti yasamamistim cunku hic cekim nasip olmamisti 😁Eski uyelikler silinmemiş duruyor halen
Allah sağlıklı uzun ömür versin hocam bir tane de bende varKomik yorumuna kizayim mi bro 😁 erkeklerle ilgilenmiyorum hatta bayanlarlada ilgilenmiyorum evliyim ben 2 kizim var ellerinden operler.sende yoksa darisi basina
Allah onada saglikli uzun omur versin.hayirli evlatlar olurlar insallahAllah sağlıklı uzun ömür versin hocam bir tane de bende var
Kusura bakma hocam günahını aldık.. haklı çıktın . Ana çok siteden darbe yediğimiz için güvenemiyoruz ondan şüpheyle yaklaşıyoruz..Konuyu açtım baya fırça attılar ama bayada çeken olmuş faydası oldu ise sevindim
Beni tanıyın kimsenin zarar göreceği bir sey paylaşmam kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmamKusura bakma hocam günahını aldık.. haklı çıktın . Ana çok siteden darbe yediğimiz için güvenemiyoruz ondan şüpheyle yaklaşıyoruz..
Allah sağlıklı uzun ömür versin hocam bir tane de bende var
Abi lütfen yanlış anlamayın beni, evli olupta kumar oynamak zor olmuyor mu? Ya da nasıl geciniyorsunuz. Kumardan kazanma bug i mi buldunuz? 🙂 Samimi soruyorum lütfen yanlış anlamayınAllah onada saglikli uzun omur versin.hayirli evlatlar olurlar insallah
Yok dost yine slotta oynadım pragmatik in veremediler sıkıntı yok şansımızı denedikBı alandan diğer alana geçersen iş bitmiştir demektir daha ne yapsan vermezler..
Cebinde son kuruşa kadar oynayacak kadar bağımlı olmazsan sorun olmuyorAbi lütfen yanlış anlamayın beni, evli olupta kumar oynamak zor olmuyor mu? Ya da nasıl geciniyorsunuz. Kumardan kazanma bug i mi buldunuz? 🙂 Samimi soruyorum lütfen yanlış anlamayın
KatılıyorumCebinde son kuruşa kadar oynayacak kadar bağımlı olmazsan sorun olmuyor