- 1,226
- 3,308
- 113
geceye de razıyım arasınlar dabende canlıyla konustum hıc camur yapacakmıs gıbı konusmadı kazananlar arasındasınız aranacaksınız bugun dedı bakalım beklıyelım gece gece aramasınlarda
geceye de razıyım arasınlar dabende canlıyla konustum hıc camur yapacakmıs gıbı konusmadı kazananlar arasındasınız aranacaksınız bugun dedı bakalım beklıyelım gece gece aramasınlarda
Elden versinler bariÇekimden önce gelip komşulardan bilgi de alsınlar.
Onaylandı mı çekimÇekim talebi verilmiştir . Site güvenilir arkadaşlar daha önceden biliyorum arkadaşım oynuyordu
oraya cektıgıne dair bır ekran goruntusu atsan bıze daha yardımcı olurdun bız dunden berı beklıyoruz bırak cekmeyı cekım talebı bıle veremıyoruz aranacaksınız dıyorlar arayan soran yok sozde bugun aranacagız bakalım senı aradılarmı aramadan yatırdılarsa sende 3 taşşak falanmı var bır resım atsanda bızde az daha sıteye bastırsak mademBen çektim beyler 20 dakıkada geldi.
Neler sordu kardeşim teyit içinEkli dosyayı görüntüle 18978haydi Bismillah cekim talebi verdim telefonla arandım Hakan bey dıye gayet ılımlı kibar birisi aradı cekım yapabılırsınız dedı cekım gerceklesınce tekrar paylasacagım
oraya cektıgıne dair bır ekran goruntusu atsan bıze daha yardımcı olurdun bız dunden berı beklıyoruz bırak cekmeyı cekım talebı bıle veremıyoruz aranacaksınız dıyorlar arayan soran yok sozde bugun aranacagız bakalım senı aradılarmı aramadan yatırdılarsa sende 3 taşşak falanmı var bır resım atsanda bızde az daha sıteye bastırsak madem
Tamamdır arkadaşlar yarım saatte gönderdiler parayı diğer kazanan arkadaşlara da hayırlı olsun )Arkadaşlar sitede sıkıntı yok benide aradılar şimdi çekim talebini verdim sonucu burda paylaşacam çekim işlemi gerçekleştikten sonra