Efsane ya bu hahahaha
Efsane ya bu hahahaha
Bakiyen kaç şuanarkadaslar hesabım kısıtlandı sızdede varmı hesap kısıtlama bahıs falan alımı yapamıyorum
200 tlBakiyen kaç şuan
Tamam kardeşim fazlası çekilmedigi için ondan oynamıyordur200 tl
Aradılar mı seni200 tl
Tamam kardeşim fazlası çekilmedigi için ondan oynamıyordur
yok aramadılarAradılar mı seni
7000 kişi varmış yaklaşık bu sıra gelmez bizeyok aramadılar
1.5 milyon tl dağıtıyorlar demek bu , yalandır7000 kişi varmış yaklaşık bu sıra gelmez bize
Vallahi anlamadım yarısını bahane ile iptal ederler 100 kişiye verir vermezler baksana formda 2 kişi çekmiş o kadar kişinin arasından1.5 milyon tl dağıtıyorlar demek bu , yalandır
Aradılar mı kardeşBana ip çakışması dediler AMK evlatlari butun bilgiler harfi harfine kendime ait
Yok kardeşim hesabıma girdim msjlarimda yönetim tarafından engellenmiştir dedi.canli desteğe sordum ip çakışması dedi Ayhan sahin le diyor Ayhan sahin kimse artık.canliya biraz caz yaptım ondan oldu yalandan ip çakışması diyor.bu zamana kadar hiç bir siteye çift hesabım yok işin dümenindelerAradılar mı kardeş
NunlaHala aricaklar
Kardeşim işte bahane ile vermemek için elinden geleni yaparlar bunlar 2 kişi çekmiş o kadar kişi içinden bundan sonrada vermezlerYok kardeşim hesabıma girdim msjlarimda yönetim tarafından engellenmiştir dedi.canli desteğe sordum ip çakışması dedi Ayhan sahin le diyor Ayhan sahin kimse artık.canliya biraz caz yaptım ondan oldu yalandan ip çakışması diyor.bu zamana kadar hiç bir siteye çift hesabım yok işin dümenindeler
Bana demezler umarımBana ip çakışması dediler AMK evlatlari butun bilgiler harfi harfine kendime ait
Aramadilar mi seniYok kardeşim hesabıma girdim msjlarimda yönetim tarafından engellenmiştir dedi.canli desteğe sordum ip çakışması dedi Ayhan sahin le diyor Ayhan sahin kimse artık.canliya biraz caz yaptım ondan oldu yalandan ip çakışması diyor.bu zamana kadar hiç bir siteye çift hesabım yok işin dümenindeler