- 12,707
- 14,879
- 113
4 saat mi oldu cekim verelibanada öyle geliyor. benim 4 saat oldu hala ödeme gelecek diye bekliyorum. daha çok beklerim gibi.
4 saat mi oldu cekim verelibanada öyle geliyor. benim 4 saat oldu hala ödeme gelecek diye bekliyorum. daha çok beklerim gibi.
Düzenlemeleri için yazdım güncelleme bittiğinde düzenlenecek dedi bekliyoruz bakalimçevrim tamamsa dost neden bakiye 201 bonus kazancı otomatik 150 geçmesi lazım hesaba
aynen saat 12de vermiştim.4 saat mi oldu cekim vereli
Cekim gelirse haber ver kardes de biz de ona gore yapalim 150 az para degılaynen saat 12de vermiştim.
Sistem otomatik men güncelliyor yaşan atıyor güncelleme felan. YokDüzenlemeleri için yazdım güncelleme bittiğinde düzenlenecek dedi bekliyoruz bakalim
Kardeşim geldimi bende çekim verdim bekliyorumBeyler çevrim tamam 50 tl yatırdık çekim bekleniyor
Ya kardes agzinin kokusu forumu aldi hala 150 tl yollucammdiyon. Yolla haydiBahse girden ödemeniz geldiyse 150 ben gonderecem söz verdim atın papara nosu
eğer gelirse isterim gelmezse eyvallahBahse girden ödemeniz geldiyse 150 ben gonderecem söz verdim atın papara nosu
dün geceden beri red edildi whatsapp temsilcisi bugün için söz verdi hala onay bekliyor ve whatsapp yetkilisi askıya aldık biraz daha bekleyeceksiniz diyor.Millet çekiyor abi inanmayın çekemedik diyenlere site alt yapısı çok hızlı ve pratik İnan öderler yarın 50 ateşlicem giderse bu siteye gitsin