- 121
- 8
- 18
Akbet 2 cisi. Insanlari kandiriyorlar nasil sistem kurmuslara akbet o bitti banbet cikti yarin ne cikacak
OnAkbet 2 cisi. Insanlari kandiriyorlar nasil sistem kurmuslara akbet o bitti banbet cikti yarin ne cikacak
adı üzerinde banlıyorAkbet 2 cisi. Insanlari kandiriyorlar nasil sistem kurmuslara akbet o bitti banbet cikti yarin ne cikacak
Hele vermesinler de gorelim ben adamin cigerini sokerimSana da verdilermi
boşuna üye olmaHele vermesinler de gorelim ben adamin cigerini sokerim
Sormaya bugun de benim ciğerim söküldü .Balgam atmakdanHele vermesinler de gorelim ben adamin cigerini sokerim
Sana mi banlimmmadı üzerinde banlıyor
akbetin devamı bu kaldır kardeşim çöp bu sitehttps://m.banbet4.com/tr/sport#live
50 TL veriliyor çevrim şartı yok SMS geldi derseniz yüklenir site sağlam bence. Bol şans ayın 15inden önce üye olan herkes faydalanabilir.
ne diyon lan düzgün konuşSana mi banlimmm
ben aldim bile gardas keyfine brezilya ligine 11.5ust gol oynadim Gelmez sanirim ama mutluyum yani soncta aldim canli destekte tanidim var eski sitem burasi sana da alabilirim istersenboşuna üye olma
Gecmis olsun gardasim hastamisnSormaya bugun de benim ciğerim söküldü .Balgam atmakdan
keyfine bakben aldim bile gardas keyfine brezilya ligine 11.5ust gol oynadim Gelmez sanirim ama mutluyum yani soncta aldim canli destekte tanidim var eski sitem burasi sana da alabilirim istersen
Sen konusma sonnnerrkeyfine bak
afedersin kpek gibi sigara içiyorum havalarda soğuk istanbul da fena hastayımGecmis olsun gardasim hastamisn
Aa gardasim bende eski Rami bebesiyim la gaziosmanpasa da az bali cekmedik sonra bagcilar barboros caddesinde oturdum sahin tepe altinsehir tahtakale kadikoy ikitelli La dolmus gbi oldu buafedersin kpek gibi sigara içiyorum havalarda soğuk istanbul da fena hastayım
Olm bizim buralarla oralar bende cevatpaşa da oturuyorum ne işAa gardasim bende eski Rami bebesiyim la gaziosmanpasa da az bali cekmedik sonra bagcilar barboros caddesinde oturdum sahin tepe altinsehir tahtakale kadikoy ikitelli La dolmus gbi oldu bu