18 Kas 2018 #41 Penaltı Ankarali Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 26,399 28,122 113 Mandanda' Alıntı: Olm bizim buralarla oralar bende cevatpaşa da oturuyorum ne iş Genişletmek için tıkla ... Gardasim biz. Eskiden oturuyorduk Mesela istanbuldayken Kardesim derdim Simdi Ankardayim Gardasim Diom coruma tasinsam Gobel derdim sana
Mandanda' Alıntı: Olm bizim buralarla oralar bende cevatpaşa da oturuyorum ne iş Genişletmek için tıkla ... Gardasim biz. Eskiden oturuyorduk Mesela istanbuldayken Kardesim derdim Simdi Ankardayim Gardasim Diom coruma tasinsam Gobel derdim sana
18 Kas 2018 #42 Mandanda Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,203 359 83 Galatasaray5' Alıntı: Gardasim biz. Eskiden oturuyorduk Mesela istanbuldayken Kardesim derdim Simdi Ankardayim Gardasim Diom coruma tasinsam Gobel derdim sana Genişletmek için tıkla ... Tamam usagum anladum seni
Galatasaray5' Alıntı: Gardasim biz. Eskiden oturuyorduk Mesela istanbuldayken Kardesim derdim Simdi Ankardayim Gardasim Diom coruma tasinsam Gobel derdim sana Genişletmek için tıkla ... Tamam usagum anladum seni