- 7,927
- 4,182
- 113
Bende onu anlamadım benim bloke vergi borcu felan ondan mi acaba hiç kakmıyorBende onu diyorum dostum bazı arkadaşlar bloke konulduğu halde hâlâ bankayı aktif kullanıyoz diyolar ona şaşırdım
Bende onu anlamadım benim bloke vergi borcu felan ondan mi acaba hiç kakmıyorBende onu diyorum dostum bazı arkadaşlar bloke konulduğu halde hâlâ bankayı aktif kullanıyoz diyolar ona şaşırdım
Nedir peki bankada bloke var dedi hesaptasenin ki bloke değildir
gelen paranın nereye gittiğini öğrenmen gerek. eğer vergi borcuysa devlet otomatik alır parayı. ama kurum borcundan dolayı ise alamaz tek seferlik bloke koyar hesapta ki parayı da alamaz. Sende hesapta ki paray kullanamazsın öyle durur o para banka da sen blokeyi koyduran kuruma borcunu ödeyene kadarNedir peki bankada bloke var dedi hesapta
Vergi borcu benim ki direk hesaba giren parayı alıyorgelen paranın nereye gittiğini öğrenmen gerek. eğer vergi borcuysa devlet otomatik alır parayı. ama kurum borcundan dolayı ise alamaz tek seferlik bloke koyar hesapta ki parayı da alamaz. Sende hesapta ki paray kullanamazsın öyle durur o para banka da sen blokeyi koyduran kuruma borcunu ödeyene kadar
devlet alır kardeşim bırakır mı hiç beş kuruşunuVergi borcu benim ki direk hesaba giren parayı alıyor
Dost benim borcum mağazaya mağazada hesaplarıma bloke koydurmus garanti bankasında 70 kurusa bloke koymuş hesapta para sıfır gözüküyor dediğini bi yaocam bakalım 5 TL yatırıp yada hiç kullanmadığım bankadan yeni hesap açsam ona ne zaman gelir bloke dostgelen paranın nereye gittiğini öğrenmen gerek. eğer vergi borcuysa devlet otomatik alır parayı. ama kurum borcundan dolayı ise alamaz tek seferlik bloke koyar hesapta ki parayı da alamaz. Sende hesapta ki paray kullanamazsın öyle durur o para banka da sen blokeyi koyduran kuruma borcunu ödeyene kadar
kurumlar banka hesabında ki parayı görmediği için ne kadar borcunun önemi olmadan 50 kuruşta olsa bloke koydurur bir milyon lira da olsa bloke koydurur. Hesabı kullanmaya devam edebilirsin sorun olmaz. Başka yere borcun yoksa bir daha aynı kurumdan bloke konulmaz.Dost benim borcum mağazaya mağazada hesaplarıma bloke koydurmus garanti bankasında 70 kurusa bloke koymuş hesapta para sıfır gözüküyor dediğini bi yaocam bakalım 5 TL yatırıp yada hiç kullanmadığım bankadan yeni hesap açsam ona ne zaman gelir bloke dost
Müşteri hizmetleri ile konuştum garantinin senin dediği gibi para yatırıp çekme işlemi yapabilirsin dedi ama şubeyle detaylı öğrenin dedi bakalım yarın şubeye gidip sorcamkurumlar banka hesabında ki parayı görmediği için ne kadar borcunun önemi olmadan 50 kuruşta olsa bloke koydurur bir milyon lira da olsa bloke koydurur. Hesabı kullanmaya devam edebilirsin sorun olmaz. Başka yere borcun yoksa bir daha aynı kurumdan bloke konulmaz.
istiyorsan git ama gerek yok sormana. hesabında ki paraya bloke konuldu. bundan sonrası için hesabına yatırdığın parayı dilediğin gibi kullanabilirsin sıkıntı yokMüşteri hizmetleri ile konuştum garantinin senin dediği gibi para yatırıp çekme işlemi yapabilirsin dedi ama şubeyle detaylı öğrenin dedi bakalım yarın şubeye gidip sorcam
Aynen umarım dostumistiyorsan git ama gerek yok sormana. hesabında ki paraya bloke konuldu. bundan sonrası için hesabına yatırdığın parayı dilediğin gibi kullanabilirsin sıkıntı yok
Tum hesaplara bloke gelmez bro. Yani sonradan onu tek bankaya koyarlar digerleri acilirMerhaba arkadaşlar bugün tüm hesaplarıma bloke konulmuş bi yere borcum olduğundan dolayı size sormak istediğim şu bilen varsa herhangi bi yeni banka hesabı açsam bloke olan bankalar harici onada hemen bloke konulurmu acaba
Bloke icindeki paraya konulmustur. Ilk etap hacz blokesi ise sikinti yokMerhaba arkadaşlar bugün tüm hesaplarıma bloke konulmuş bi yere borcum olduğundan dolayı size sormak istediğim şu bilen varsa herhangi bi yeni banka hesabı açsam bloke olan bankalar harici onada hemen bloke konulurmu acaba
Gitmene gerek Yok yön AVM banada bütün hesaplara bloke attı garantide 50 kuruş vardı öyle bloke duruyor istedin gibi kullan çünkü anlık bloke oan hesapta ne varsa ona bloke geliyor Ayrıca Bir kişi Kuveyt Türk yazmış ona gelmez diye alakası yok t.c de ki bütün banka hesaplarını buluyorlar görüyorlar bloke için yazı yazıp atıyorlar bankalara tek tek Ayrıca diğer konu payfix papara metefe ve diğerleri gibi elektronik bankacılık hesaplara ise hiç birşey yapamıyor ve görmüyorlar bilgin olsunMüşteri hizmetleri ile konuştum garantinin senin dediği gibi para yatırıp çekme işlemi yapabilirsin dedi ama şubeyle detaylı öğrenin dedi bakalım yarın şubeye gidip sorcam
Aynen dost işte elektronik bankacılık için normal banka gerekiyor blokeli olması benim için sıkıntı onlar üzerinden atıyorum parayı umarım dediğin gibidir dost teşekkürlerGitmene gerek Yok yön AVM banada bütün hesaplara bloke attı garantide 50 kuruş vardı öyle bloke duruyor istedin gibi kullan çünkü anlık bloke oan hesapta ne varsa ona bloke geliyor Ayrıca Bir kişi Kuveyt Türk yazmış ona gelmez diye alakası yok t.c de ki bütün banka hesaplarını buluyorlar görüyorlar bloke için yazı yazıp atıyorlar bankalara tek tek Ayrıca diğer konu payfix papara metefe ve diğerleri gibi elektronik bankacılık hesaplara ise hiç birşey yapamıyor ve görmüyorlar bilgin olsun
daha önce bende oldu dostum. ama şekil şart değişmiştir dersen onu bilemem. daha önce bloke varken banka kendi kredi kartı borcumu hesabımdan çekti.Çok emin konuşma bence kimin bloke koyduğu önemli
dostum bazı arkadaşlar doğru söylüyor. benim de maaş hesabıma 8.ayda bloke konulmuş çok az bi rakam vardı o yüzden fark etmedim bile. daha sonra maaş yattı çektim ve hala yatıyor çekiyorum. sorun olmuyor. bloke geldiği anda ne kadar para varsa o paraya bloke konuluyor yani. ama alacaklın tekrar işlem yapar tekrar bloke koydurur o mevzu başka olur.Bende onu diyorum dostum bazı arkadaşlar bloke konulduğu halde hâlâ bankayı aktif kullanıyoz diyolar ona şaşırdım
papara kart çıkart dostum o şekilde yatırabilirsin. 3-5 günde adresine teslim geliyor. bi tek kart ile 500tl ye kadar işlem ücreti yok yatırımlarda aynı ay içinde. 500tlyi geçtikten sonra kesinti yapıyor.Aynen dost işte elektronik bankacılık için normal banka gerekiyor blokeli olması benim için sıkıntı onlar üzerinden atıyorum parayı umarım dediğin gibidir dost teşekkürler