- 7,050
- 5,618
- 113
Merhaba arkadaşlar bugün tüm hesaplarıma bloke konulmuş bi yere borcum olduğundan dolayı size sormak istediğim şu bilen varsa herhangi bi yeni banka hesabı açsam bloke olan bankalar harici onada hemen bloke konulurmu acaba
Borç ne borcu vergide hepsine birakilirMerhaba arkadaşlar bugün tüm hesaplarıma bloke konulmuş bi yere borcum olduğundan dolayı size sormak istediğim şu bilen varsa herhangi bi yeni banka hesabı açsam bloke olan bankalar harici onada hemen bloke konulurmu acaba
Borç mağazaya benim demek istediğim dost bütün hesaplarıma bloke konulmuş acaba başka banka hesabı açsam ona da bloke gelir mi hemenBorç ne borcu vergide hepsine birakilir
GelmezBorç mağazaya benim demek istediğim dost bütün hesaplarıma bloke konulmuş acaba başka banka hesabı açsam ona da bloke gelir mi hemen
Yeni hesap açarsan ona gelmez. Gelmesi mahkeme kararı ve davalı avukatın hesaplarını tespit için izin alması savcılığa sunması karar alınması vs derken minimum 5-6 ay sürerBorç mağazaya benim demek istediğim dost bütün hesaplarıma bloke konulmuş acaba başka banka hesabı açsam ona da bloke gelir mi hemen
Peki dost borç için bütün banka hesaplarıma bloke konulması normal mi senceYeni hesap açarsan ona gelmez. Gelmesi mahkeme kararı ve davalı avukatın hesaplarını tespit için izin alması savcılığa sunması karar alınması vs derken minimum 5-6 ay sürer
Yani şuan garanti akbank yapikredi bloke konulmuş başka hesap açarsam sıkıntı olmaz yani dost demiGelmez.bazi bankalar o anki.bakiye hariç kullanmaya devam edersin finansbank vb gibi
TEB bankasından ön ödemeli kredi kartı alıyorsun.Arkadaşlar konu bankadan acilmisken bi şey sorcam 6 adet dosyan varmdi şükürler olsun suan hespni kapadim 4 ay önce kapandi 6000 maas aliyorum ama maaşa anlaşmalı banka ne ek hesap nede kredi veriyor suan alabileceğim kredi filan banka varmi bu durumda kredi kartı veren bankalar varmi
Youtube araştırmacı gökhan dilekçe al %100 çıkacak ben yaşadım aynisiniArkadaşlar konu bankadan acilmisken bi şey sorcam 6 adet dosyan varmdi şükürler olsun suan hespni kapadim 4 ay önce kapandi 6000 maas aliyorum ama maaşa anlaşmalı banka ne ek hesap nede kredi veriyor suan alabileceğim kredi filan banka varmi bu durumda kredi kartı veren bankalar varmi
Banka hesaplarina bloke konmadi suan para yatir sikinti olmaz o an hesapta para varsa alabiliyor ileriye donuk olmuyor yani aynisi gecen hafta bana olduBorç mağazaya benim demek istediğim dost bütün hesaplarıma bloke konulmuş acaba başka banka hesabı açsam ona da bloke gelir mi hemen
4 ay oldu hepsi kapandi dosyalarYa takip ediyorum o çocuğu senin varm tecruben use yararmi irim parasında degilim
Anladım yani suanki hesapta olan paraya bloke konuldu aynı bankaya yatırıp çekim yapabliirmiyim onu mu diyosunBanka hesaplarina bloke konmadi suan para yatir sikinti olmaz o an hesapta para varsa alabiliyor ileriye donuk olmuyor yani aynisi gecen hafta bana oldu