- 4,535
- 3,397
- 113
git bir avukata danışyargılamak yerine bilgi verecek varmı
git bir avukata danışyargılamak yerine bilgi verecek varmı
Ara ve yapılandır hemen-70k idi bu kadar olmuş , dün bankadan arayıp icra sürecine girildiği söylendi, banada yardım edin napmalıyım hacılar
Ekli dosyayı görüntüle 662345
Sence sağlam avukat tutacak parası var mı arkadaşın öyle olsa üç kuruş için hesabını vermezGeçmiş olsun niye yaptıysan yaptın umurumda değil ama seni bu durumdan ancak avukat kurtarır. İyi avukat bul parayı bas diğer türlüsü net şekilde hapis cezası olur. İfadeye gittiğinde de kartımı kaybettim onun için numara filan değiştirdim de yarım ağız konuş zaten karakol ifadesinden sonra dava açılmama ihtimali yok
Yapılandır başka caren yok-70k idi bu kadar olmuş , dün bankadan arayıp icra sürecine girildiği söylendi, banada yardım edin napmalıyım hacılar
Hiçbir b** yiyemezler Benim de borcum var ödemiyorum 4 senedir Şimdi başka bir yere devretmişler yana yana arıyorlar ana parayı ödeyin bari diyorlar-70k idi bu kadar olmuş , dün bankadan arayıp icra sürecine girildiği söylendi, banada yardım edin napmalıyım hacılar
Peşinat istemezler aydan aya ödersinYapılandırma için şubeye gidiyim dimi önce?peki peşinatı hemenmi isterler
Telefonla oluyomu kankaAra ve yapılandır hemen
İnşallahPeşinat istemezler aydan aya ödersin
14 kasımda mahkeme vardı.8 kasıda genel merkez incelemeye başlıyor 12 sinde kilitliyor tüm devlet bankalarımı bloke koyuyor
ama özel bankalarda birşey yok
kumar oynadım 6 sene boyunca
ve 8 kasımda banka hesaplarımı kiralamıştım kesin onun yüzünden oldu şimdi fraud sebebiyle inceleniyor ve mahkeme açılacak sanırım
başına gelen yada duyan fikri olan yazarsa sevinirim
bu nasıl devam edecek
hesapların telefon numarasını değiştirdik teslim ettik hesapları acaba ifade gerejirse nasl konuşmalıyım
O zaman hapse gider, tanış avukat bulsun, baroya gitsin, buraya konu açacağına çözüm üretsin. 2 ay gitsin çalışsın ilk duruşma zaten 2 3 ay sonra olur avukat parası çıkar. Yok ben uğraşmam derse devlet 4 5 yıl cezaevinde bakarSence sağlam avukat tutacak parası var mı arkadaşın öyle olsa üç kuruş için hesabını vermez
Usta dediğin bana da oldu doğru fakat sicil düzelmiyor ben ödeyip kapatmıştım 1 sene hiç bir banka kredi kredi kartı vermedi en son hadi kredi kartı verdi 2 bin 3 bin de veresiye verdi turkcell de 30 bin verdi telefon alıp sattım 2 aydır onları ödemiyorum yine sicil gittiHiçbir b** yiyemezler Benim de borcum var ödemiyorum 4 senedir Şimdi başka bir yere devretmişler yana yana arıyorlar ana parayı ödeyin bari diyorlar
Dostum benim adıma var arsalar bişeler araba filan,bunlara el konulmayacaksa valla ödeyecek gibi değilim, aslında arabayı satmanın zamanı gelmiş olabilir😓Hiçbir b** yiyemezler Benim de borcum var ödemiyorum 4 senedir Şimdi başka bir yere devretmişler yana yana arıyorlar ana parayı ödeyin bari diyorlar
Olur dün beni de aradılar yapılandırma yapalım mı diye yaptırdımTelefonla oluyomu kanka
O sıkıntı Senin adınaysa çok çok geçmiş olsun yapılandırmaya benim hiçbir şeyim yok üstüme O yüzden bir şey alamıyorlarDostum benim adıma var arsalar bişeler araba filan,bunlara el konulmayacaksa valla ödeyecek gibi değilim, aslında arabayı satmanın zamanı gelmiş olabilir😓
Arkadasim vardi kiralamisti sene 2019 3 yil sonra cezasi kesinlesti 6 yila yakin bisey ve yattigi 3 yılı dusmediler hala icerdeDolandiricilik derlerse sicilin de temizse 2-3 yil yatar cikarsin terörden girersen Allah yardimcin olsun
Usta üstüne mal varsa yapılandırıp ödemekten başka şansın yok yada arabayı satıp kumarıda bırakıp ödicen son çare bu yoksa affetmezler haciz gelirDostum benim adıma var arsalar bişeler araba filan,bunlara el konulmayacaksa valla ödeyecek gibi değilim, aslında arabayı satmanın zamanı gelmiş olabilir😓
Ya sizin İşte bu yüzden düzelmesin yine alıp yine bozuluyorUsta dediğin bana da oldu doğru fakat sicil düzelmiyor ben ödeyip kapatmıştım 1 sene hiç bir banka kredi kredi kartı vermedi en son hadi kredi kartı verdi 2 bin 3 bin de veresiye verdi turkcell de 30 bin verdi telefon alıp sattım 2 aydır onları ödemiyorum yine sicil gitti
MantıklıYa sizin İşte bu yüzden düzelmesin yine alıp yine bozuluyor