Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Bankaların Bloke Olması Başına Gelenler veya Bilgisi Olanlar

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,606
4,235
113
Geçmiş olsun niye yaptıysan yaptın umurumda değil ama seni bu durumdan ancak avukat kurtarır. İyi avukat bul parayı bas diğer türlüsü net şekilde hapis cezası olur. İfadeye gittiğinde de kartımı kaybettim onun için numara filan değiştirdim de yarım ağız konuş zaten karakol ifadesinden sonra dava açılmama ihtimali yok
Sence sağlam avukat tutacak parası var mı arkadaşın öyle olsa üç kuruş için hesabını vermez

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,250
11,723
113

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,475
1,414
113
Oynatan gözüyle bakılıyorsun şuan cezası ağır temiz don almaya başla simdiden

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,137
1,169
113
8 kasıda genel merkez incelemeye başlıyor 12 sinde kilitliyor tüm devlet bankalarımı bloke koyuyor
ama özel bankalarda birşey yok
kumar oynadım 6 sene boyunca
ve 8 kasımda banka hesaplarımı kiralamıştım kesin onun yüzünden oldu şimdi fraud sebebiyle inceleniyor ve mahkeme açılacak sanırım
başına gelen yada duyan fikri olan yazarsa sevinirim
bu nasıl devam edecek
hesapların telefon numarasını değiştirdik teslim ettik hesapları acaba ifade gerejirse nasl konuşmalıyım
14 kasımda mahkeme vardı.
ağır cezada yargılanıyorsun mahkeme zaten gerekli kurumlardan bilgi talep ediyor onlarda veriyor yani sana mahkemede usulen soru soruyor sadece.bankalar GSM operatörleri vs hesap kiralama olayını ayyuka çıkarıyor verdikleri bilgilerle.
Elemana acıyıp ufaktan 4 sene kitlediler davada mağdurlarda vardı uğradıkları zararın 2 katını da para cezası olarak eklediler geçmiş olsun

kinguz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
524
89
28
Sence sağlam avukat tutacak parası var mı arkadaşın öyle olsa üç kuruş için hesabını vermez
O zaman hapse gider, tanış avukat bulsun, baroya gitsin, buraya konu açacağına çözüm üretsin. 2 ay gitsin çalışsın ilk duruşma zaten 2 3 ay sonra olur avukat parası çıkar. Yok ben uğraşmam derse devlet 4 5 yıl cezaevinde bakar

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
349
63
Hiçbir b** yiyemezler Benim de borcum var ödemiyorum 4 senedir Şimdi başka bir yere devretmişler yana yana arıyorlar ana parayı ödeyin bari diyorlar
Usta dediğin bana da oldu doğru fakat sicil düzelmiyor ben ödeyip kapatmıştım 1 sene hiç bir banka kredi kredi kartı vermedi en son hadi kredi kartı verdi 2 bin 3 bin de veresiye verdi turkcell de 30 bin verdi telefon alıp sattım 2 aydır onları ödemiyorum yine sicil gitti

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,573
717
113
Hiçbir b** yiyemezler Benim de borcum var ödemiyorum 4 senedir Şimdi başka bir yere devretmişler yana yana arıyorlar ana parayı ödeyin bari diyorlar
Dostum benim adıma var arsalar bişeler araba filan,bunlara el konulmayacaksa valla ödeyecek gibi değilim, aslında arabayı satmanın zamanı gelmiş olabilir😓

Derkondebel

Banko Burak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,532
1,535
113
Dolandiricilik derlerse sicilin de temizse 2-3 yil yatar cikarsin terörden girersen Allah yardimcin olsun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,250
11,723
113
Dostum benim adıma var arsalar bişeler araba filan,bunlara el konulmayacaksa valla ödeyecek gibi değilim, aslında arabayı satmanın zamanı gelmiş olabilir😓
O sıkıntı Senin adınaysa çok çok geçmiş olsun yapılandırmaya benim hiçbir şeyim yok üstüme O yüzden bir şey alamıyorlar

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
349
63
Usta üstüne mal varsa yapılandırıp ödemekten başka şansın yok yada arabayı satıp kumarıda bırakıp ödicen son çare bu yoksa affetmezler haciz gelir

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,250
11,723
113
Usta dediğin bana da oldu doğru fakat sicil düzelmiyor ben ödeyip kapatmıştım 1 sene hiç bir banka kredi kredi kartı vermedi en son hadi kredi kartı verdi 2 bin 3 bin de veresiye verdi turkcell de 30 bin verdi telefon alıp sattım 2 aydır onları ödemiyorum yine sicil gitti
Ya sizin İşte bu yüzden düzelmesin yine alıp yine bozuluyor