Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Bankaların Bloke Olması Başına Gelenler veya Bilgisi Olanlar

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,573
717
113
Usta dediğin bana da oldu doğru fakat sicil düzelmiyor ben ödeyip kapatmıştım 1 sene hiç bir banka kredi kredi kartı vermedi en son hadi kredi kartı verdi 2 bin 3 bin de veresiye verdi turkcell de 30 bin verdi telefon alıp sattım 2 aydır onları ödemiyorum yine sicil gitti
Ya wğerki karşılığında sadece kredi kartı ve kredi vermeyeceklerse, bende istemem, zaten benim kredi kartımın limiti yıllardır 3-4bindi asgarisini düzenli öder geçinirdim, birgün bir baktım 70k limit açmışlar 3 ten 70e bende saldırdım, 4-5 ay ödeyebildim asgariyi, sonra bu duruma geldim

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
106
43
Allah yardımcın olsun dostum zor iş seninkisi tanıdık avukat felan varsa ona danış burdan kimse o konuda bilgi sahibi değildir ..
keşke kuru ekmek yiyip te yapmasaydın hesap kiralama işi..

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,534
753
113
8 kasıda genel merkez incelemeye başlıyor 12 sinde kilitliyor tüm devlet bankalarımı bloke koyuyor
ama özel bankalarda birşey yok
kumar oynadım 6 sene boyunca
ve 8 kasımda banka hesaplarımı kiralamıştım kesin onun yüzünden oldu şimdi fraud sebebiyle inceleniyor ve mahkeme açılacak sanırım
başına gelen yada duyan fikri olan yazarsa sevinirim
bu nasıl devam edecek
hesapların telefon numarasını değiştirdik teslim ettik hesapları acaba ifade gerejirse nasl konuşmalıyım
Bu durumdan kaçamazsın ceza yersin inş para cezası olur yatiri var bunun ne olursa olsun teröre destek diye geciyo

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,573
717
113
Usta üstüne mal varsa yapılandırıp ödemekten başka şansın yok yada arabayı satıp kumarıda bırakıp ödicen son çare bu yoksa affetmezler haciz gelir
Çok iç açıcı ve motive edici sözler bunlar, gerçekten ihtiyacım vardı buna🥸😅😇🙏🏻

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,276
1,773
113
Başına gelmeyen arkadaşlar yatarsın falan demiş öyle bi şey olması için senin gerçekten bile isteye teröre finansman olman lazım aynı suçtan beni de aldılar ben de kiralanıştım hesapları sabah bir anda maliyeden geldiler sordular sorguya aldılar surumu anlattım para cezası çile almadım

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
346
129
43
8 kasıda genel merkez incelemeye başlıyor 12 sinde kilitliyor tüm devlet bankalarımı bloke koyuyor
ve 8 kasımda banka hesaplarımı kiralamıştım kesin onun yüzünden oldu şimdi fraud sebebiyle inceleniyor ve mahkeme açılacak sanırım
bu nasıl devam edecek
hesapların telefon numarasını değiştirdik teslim ettik hesapları acaba ifade gerejirse nasl konuşmalıyım
kardeşim banka hesaplarının bloke olmasından daha kötü bir durum var ortada bu yaptığın şey yüzünden hapis yatarsın muhtemelen banka hesaplarında illagel işler yapmışlardır ve sürekli karşına yeni yeni dosyalar davalar çıkabilir kaç kişi dolandırıldı kim bilir ya da başka birşey para için özgürlüğünü nasıl hiçe sayarsın çok ciddi bir durum bu geçmiş olsun

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,606
4,235
113
Arkadaşın abisi 4.5 yıldır içer de o kadar saçma iş var ki terörden firari olan adamın hesaplarını yakalanmadan kapatma olmuyormuş hesabından terörden yakalanma olan 4-5 kişinin hesabına para gitmiş Allah yardımcın olsun

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,475
1,414
113
Olm ne kötü bişey ya dolandırıcılık dan teröre yardımdan sicile işliyo hiçbir sigortalı yere de giremezsin valla vahim durum

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
349
63
Ya wğerki karşılığında sadece kredi kartı ve kredi vermeyeceklerse, bende istemem, zaten benim kredi kartımın limiti yıllardır 3-4bindi asgarisini düzenli öder geçinirdim, birgün bir baktım 70k limit açmışlar 3 ten 70e bende saldırdım, 4-5 ay ödeyebildim asgariyi, sonra bu duruma geldim
Usta mal varsa üstüne haciz gelir ya bi yerde arabayı ipotek ettirip kredi çekip onu ödicen ama asla kumara dönmeyip o ipotekli krediyi ödicen yada araba problem değil satarım diyorsan şimdiden satıp borcu kapat

ismailavci

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
3
3
-70k idi bu kadar olmuş , dün bankadan arayıp icra sürecine girildiği söylendi, banada yardım edin napmalıyım hacılar
Ekli dosyayı görüntüle 662345
Ödeme icralık olsun 1 2 sene sonra ara avukatı bu kadar param var de kapatırsanız kapatırım yoksa yok de sike sike kabul ediyorlar.Tabi anapanın biraz üstünde olmalı.Benim 50k borç vardı 2 3 sene icrada kaldı 60k kapattım

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,606
4,235
113
Başına gelmeyen arkadaşlar yatarsın falan demiş öyle bi şey olması için senin gerçekten bile isteye teröre finansman olman lazım aynı suçtan beni de aldılar ben de kiralanıştım hesapları sabah bir anda maliyeden geldiler sordular sorguya aldılar surumu anlattım para cezası çile almadım
O işler öyle olmuyor kadir kardeş senin hesaptan giden gelen paralar terör örgütüne mensup kişilere gitmediği için yirtmissin

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,573
717
113
Usta mal varsa üstüne haciz gelir ya bi yerde arabayı ipotek ettirip kredi çekip onu ödicen ama asla kumara dönmeyip o ipotekli krediyi ödicen yada araba problem değil satarım diyorsan şimdiden satıp borcu kapat
Ya arabanında mtvler trafik cezaları üst üste binmiş durumda, sigortam bitti yenileyemedim bugün yarım muayene zamanı, amk napcam ben ya,

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
346
129
43
niteliklidolandırıcılık ve terörden kontrol varmış
ifadeni ver kiraladığını ihtiyacın olduğunu söyle hatta kiraladığın kişilerle mesajların felan vs duruyorsa onları da göster ama kiralamak ta bir suç ve mazeret olarak kabul olmuyor bunu da unutma yani banka hesabı senin ve sorumluluk senin oluyor ama belki cezanda indirim olur

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
349
63
Ya arabanında mtvler trafik cezaları üst üste binmiş durumda, sigortam bitti yenileyemedim bugün yarım muayene zamanı, amk napcam ben ya,
Usta malın var bizde oda yok en dibin dibindeyiz sokakta geziyoz senden kötü durumdakiler de var malın varsa kredi verirler sana kredi çek o borcu öde krediyi aydan aya ödersin borcun kadar çek bence yoksa dayanamayıp yine kumara düşersin ve o limiti de kapatmalısın

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
346
129
43
Arkadasim vardi kiralamisti sene 2019 3 yil sonra cezasi kesinlesti 6 yila yakin bisey ve yattigi 3 yılı dusmediler hala icerde
yani 2019 da kiraladı 3 yıl sonra mı ortaya çıktı bu kanka nasıl anlamadım yoksa kiraladıktan hemen sonra mı dava açıldı

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,129
532
113
Geçmiş olsun 4-5 sene yatarsın. Devlet tıklayacak adam arıyor. Tanıdığım ben de dahil bütün kumarbazlara şu sıra para cezası kesildi. 5 milyon kişiye ceza kesecekmiş devlet. Tabii senin gibi hesaplarını kiraya verenlere sağlam tıklayacak. Devlet işi gücü bıraktı son günlerde bu işe yoğunlaşıyor.

Geçmiş olsun aldığın 3-5 kuruş kira parasını cezaevinde yersin artık.
Ne cezası nerden biliyorsun 5milyon kişi olduğunu

veysd41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
123
72
28
bu nasıl devam edecek
İfadeyle kalırsa namaza başla kral. Kara para aklamakdan suclanabilirsin