Ben verdım bekliyorum banka havele yapcanCekim verdirmiyor
Ben verdım bekliyorum banka havele yapcanCekim verdirmiyor
bende aldım kaybettim knk@Enişte @Mayko78 @habisrwy @Malatyali44 @Muroo1988 8348 kazandık 700 çekim verdim ya kendi ana param olsa gelmez vay be😥😓😓😢
Tebrikler kadim dostum yakisir@Enişte @Mayko78 @habisrwy @Malatyali44 @Muroo1988 8348 kazandık 700 çekim verdim ya kendi ana param olsa gelmez vay be😥😓😓😢
Gelir2 saattir daha isleme bile alinmadi Herkese odediler bi bana odeyemediler lanet site ya
@habisrwy keşke bende kaybetmiş olsaydım kanka 7600 lira onlarınbende aldım kaybettim knk
Gelecek dost2 saattir daha isleme bile alinmadi Herkese odediler bi bana odeyemediler lanet site ya
Habiw ağam bu aralar sessizlerde durgun ağam benimbende aldım kaybettim knk
@Mayko78 hiç sevinmedim kanka 7600 lira onların üzücü bu konuTebrikler kadim dostum yakisir
Öyle aga kendi paramızla oynasak emin ol 1 k bile zar zor yapar yapamayiz ama bonusda maşallah siteler muslukları aciyor@Mayko78 hiç sevinmedim kanka 7600 lira onların üzücü bu konu
O maça herkes iy 1.5 alt bitcek dedi 3 le 4 arası geldi aiscorede dedim bu maçın böyle bitme şansı yok iy 2.5 alın dua edin dedim 34 de dep 2 yaptı güzel aldık o macdan
Sevindim kanla sana güzel şeyler yakışı aynen @Mayko78O maça herkes iy 1.5 alt bitcek dedi 3 le 4 arası geldi aiscorede dedim bu maçın böyle bitme şansı yok iy 2.5 alın dua edin dedim 34 de dep 2 yaptı güzel aldık o macdan
Zuhahaha bu ne lan enayilik etmeyin prim vermeyin bu tar şeylereTanımlanan üyelik bonusundan çekim yapabilmek için kullanıcının 7777₺ bakiyeye ulaşması gerekmektedir.
5. Kullanıcı, Banka Havalesi / EFT yöntemi ile 700₺ talep verebilir.
Tüm forum 700 çekti yarısı masa kurdu yarısı katladı yarısı yattı nasıl olcak şimdi kardesZuhahaha bu ne lan enayilik etmeyin prim vermeyin bu tar şeylere