Harbi aga nezaman başlıyor ligler@Mayko78 aynen kanka ligler başlamasına az kaldı kanka merak etme sabret
@macko ağustos ayında hepsi kankaHarbi aga nezaman başlıyor ligler
İyi az kalmış aga vallaha sömürdüler ligsiz ya@macko ağustos ayında hepsi kanka
@Forzatokat1 hayırdir niye dalga geçiyorsun herkes kazanıyor çekiyor site ödüyor 700 tl yi kim kime verir koçTüm forum 700 çekti yarısı masa kurdu yarısı katladı yarısı yattı nasıl olcak şimdi kardes
@Mayko78 aynen çok yaptılar kanka az kaldı cok🤣🤣İyi az kalmış aga vallaha sömürdüler ligsiz ya
Arkadas kendi kaybedince herkes kaybetti zannediyor aga napsin isde tamam bazı siteler afedersin bokunu çıkarıyor alinmamasi gereken çok var ama kimsede 700 u sana kolay çektirmez yani normal bu bonus daha ne olcak akk@Forzatokat1 hayırdir niye dalga geçiyorsun herkes kazanıyor çekiyor site ödüyor 700 tl yi kim kime verir koç
Jojonun özel oranlarini özledim akk kanka 1 tl 500 oran😂😂😂@Mayko78 aynen çok yaptılar kanka az kaldı cok🤣🤣
Adem gelir reis gelir gelir uzun sürüyor ama gelirSaat 8 de Talep verdik saat 11 hesaba apra gecmiyor saka gibi ya
Bende @Mayko78 özel oran iyi özel oran var diye giriyorum yoksa girmem ligler başlarsa Özel boran almazlar bunlar belli maça açarlarJojonun özel oranlarini özledim akk kanka 1 tl 500 oran😂😂😂
Aynen agaBende @Mayko78 özel oran iyi özel oran var diye giriyorum yoksa girmem ligler başlarsa Özel boran almazlar bunlar belli maça açarlar
@Ademcan72 benimde gelmedi bekliyorum gelirSaat 8 de Talep verdik saat 11 hesaba apra gecmiyor saka gibi ya
az kaldı 1 aya başlıcakHarbi aga nezaman başlıyor ligler
Sweet bonanza oyununda500 freespin almıştım oyunlarda cikmiyor
Arkadaşlar burdan çekim yapan varmı 250 tl yatırdım %200 sugar Rus bonusu aldım min Max 2500 çekilir balıkçı da 2500 yaptım çekim verdim bekliyorumSweet bonanza oyununda