slotlar efsoda 300 bulursak sahane olacakValla sweet de spine girdi 2 tane 100x 1 tane 50x aynı anda slotları felaket
slotlar efsoda 300 bulursak sahane olacakValla sweet de spine girdi 2 tane 100x 1 tane 50x aynı anda slotları felaket
50 bulamıyoz 300 ü nerden bulucaz🤣slotlar efsoda 300 bulursak sahane olacak
harbi kral ya 🤣50 bulamıyoz 300 ü nerden bulucaz🤣
Ben 1200 çekim verdim direk 300 e düşürdüler sende öyle yapcanlida bi kasayi duzeltemedi habire otomatik mesaj atip duruyo yogunluk var yogunluk var
kral yanlis cekim diye silmesinler kasayi bide olana bak sen ama sen yaptiysan bende oyle yapayimBen 1200 çekim verdim direk 300 e düşürdüler sende öyle yap
300tl yatırım yapacak adamda para olsa niye deneme bonusu alsın?Deneme Bonusunu aktif etmek için Profilinizde bulunan "PROMOSYON KODU" kısmına Spor alanında kullanmak istiyorsanız "freebet", Slot alanında kullanmak istiyorsanız "freespin" yazınız.
Not : Uyanıklık Yapmaya Çalışıp Her İkisinide Kullanmayın Çekim işlemi Yapamazsınız Sonra Buraya Gelip Site Hakkında Paylaşım Hakkında Atıp Tutmayın Herkese Bol Şans Bol Kazançlar Dilerim 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 453891
34 Tl verdi 200 spin en güzeli slotu bırakmak )))ulan şansızlığa bak dolandırıcı sitede bile 200 freespin bi bok vermedi söz de açık ) Ya Kapalı olsa 0, kuruş olacak