- 1,614
- 578
- 113
Ben sporda oynadım kazandım reis 300 şu an bakiye ama korkuyorum yatırımayav anlayin slotlari actilar 300 yatirim toplamak icin yatirim yapincada 300 eriyecek anlayin zaten 300 kendi paranla oynuyon
Ben sporda oynadım kazandım reis 300 şu an bakiye ama korkuyorum yatırımayav anlayin slotlari actilar 300 yatirim toplamak icin yatirim yapincada 300 eriyecek anlayin zaten 300 kendi paranla oynuyon
valla gardaşım insallah verirler ama benim tavsiyem git 300 e bildigin sitede oyna kafan rahat olsun bence ama sen bilirsinBen sporda oynadım kazandım reis 300 şu an bakiye ama korkuyorum yatırıma
Çekenler olmuş reisvalla gardaşım insallah verirler ama benim tavsiyem git 300 e bildigin sitede oyna kafan rahat olsun bence ama sen bilirsin
Kaç saat sürdü?Geç yatırdılar ama yatırıldı arkadaşlar haberiniz olsun.
Beynim yandı awBen 1000 tl yaptım 300 e sabitlendi 300 e freespin aldım onu sakladım 100 yatırdım 100 ü kaybettim 300 fs ile 300 tl kazandım cektim yolladılar
Kurallara uymamışsin bro millet çekmişarkadaşlar tamamen dolandırıcı bir sayfda spopr kaazancıdnan 580 lira yapıp kalan parayı zeplinde 1000 yaptım bakiyemi sıfırlayıp ben i en gellediler çekim falan da vermiyorlar
1 k yapmıştım bakiyemi sildiler freespin satın almak yasakmış bilginiz olsun kurallarda yazıyorFreespin satın almak yasakmış
Yok reis dolandırıcı site merdiven altı ben freespin aldım 1000 yaptım atmadılarKurallara uymamışsin bro millet çekmiş
Üç kağıt yapıp sitelere suç atmayın brooo alan alıyor ödemesiniYok reis dolandırıcı site merdiven altı ben freespin aldım 1000 yaptım atmadılar