Hep bunu yapiyorlar alistira alistira soyluyorlarAA 9 Mehmetçik şehit oldu diyor yalan fazlası var sakliyorlar
Hep bunu yapiyorlar alistira alistira soyluyorlarAA 9 Mehmetçik şehit oldu diyor yalan fazlası var sakliyorlar
Dostum ha 9 ha 70 tartışılması gereken konu bu degilYalan amk hangi 9 70haberler doğru arkadaşlar haber türk veriyor ama şehit sayısını yalan veriyor
Aspor provoke haber diyormusYalan amk hangi 9 70haberler doğru arkadaşlar haber türk veriyor ama şehit sayısını yalan veriyor
''Lan hükümetle ne alakası var" mı benim abilerimin benim kardeşlerimin orda ne işi varLan hükümetle ne alakası var devlete saldırı var napalım rusyaya savaş mı açalım ?
Gerekiyorsa evet hükümetle sence ne alakası olabilir dostum halktan niye saklıyorlar gerçekleri bizim askerimiz niye orda ölüyor ve bir tane zengin insan veya hükümet adamlarının evladı şehit oldu diye duydunmu hiç hep sen ben fakir sikeyim adaletinide hükümetinde açık ve net bu vatanda zenginde yaşıyorsa zenginde şehit vericek zengin para kazanicsk vatanım dicek fakir şehit vericek vatan sağolsun dicek bu mu yani nekadar bu görüşte insan varsa hepsinin tek tek amkLan hükümetle ne alakası var devlete saldırı var napalım rusyaya savaş mı açalım ?
Napalim 100 sehit verdikten sonra tamam diyip susalim mi ? Ki oyle yapack bizim hukumet zaten .Lan hükümetle ne alakası var devlete saldırı var napalım rusyaya savaş mı açalım ?
Lan hükümetle ne alakası var devlete saldırı var napalım rusyaya savaş mı açalım ?
Dogru degil.kardes 9 sehitimiz varSuan 125 soylentisi var
Uyumaya devam edinDogru degil.kardes 9 sehitimiz var
İnsallah oyledir keske kic olmasaydi beDogru degil.kardes 9 sehitimiz var
Hangj 9 bilader türk haberlerine bakma sen dış haberlere bak gerçeği gör ha 9 ha 1 yada 100 sonuç ne şehit ve 9 ocak ateş düştü o and baba bu saatte ne acılarda allah yardımcıları olsun rabbim sabırlar versinDogru degil.kardes 9 sehitimiz var