Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Başımız Sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Rusya nın gücünün farkında değilsiniz anca burdan atıp tutarsınız istanbulu 1 saatte yok eder istese rusya
Biraz devlet aklıyla düşünün

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Dogru degil.kardes 9 sehitimiz var
Uyumaya devam edin
Hayırdır 9 olunca sorun yok 125 olunca sorunmu olacak neyin kafası bu anlamış değilim lan israil 2 tutsak askeri için 150 tutsağı serbest bırakıyor aldığınız havaya ne karıştırıyorlar acaba ne demek oluyor bu 9 muş adın gibi biliyorsun 9 olmadıgı niye uykudan kalkıp yüzünüzü yıkamıyorsunuz artık

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
"Türkiye, Suriyeli mültecilerin karadan veya denizyoluyla Avrupa'ya ulaşmasını engellememeye karar verdi"

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,946
392
83
Bende tayyib yanlısı değilim gram sevmem
suriyede ne işimiz var diyenler sıra bize gelince anlarsınız suriyede ne işimiz var

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,414
666
113
arkadaşlar haber doğru sanırım Twitter-Facebook erişim engellenmiş şu an girilmiyor

tuttur23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,490
482
83
bu haber doğruysa türkiye ayaklanır diyeyim rusya biter

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,819
864
113
Hayırdır 9 olunca sorun yok 125 olunca sorunmu olacak neyin kafası bu anlamış değilim lan israil 2 tutsak askeri için 150 tutsağı serbest bırakıyor aldığınız havaya ne karıştırıyorlar acaba ne demek oluyor bu 9 muş adın gibi biliyorsun 9 olmadıgı niye uykudan kalkıp yüzünüzü yıkamıyorsunuz artık
Hayirdirli falan konusma bana cocuk 9 oluncada sorun var 190 olunca da sorun var bana gelip burda bos yapma soktumun suriyesine bizim ne isimiz var olaydan saatler sonra 1 televizyon kanalinda olay hakkinda bilgi veriyorlar 9 şehit niye sosyal medyaya giremiyoruz bi de bu habere inanlar var

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,414
666
113
tv de gösteriyor 22 şehit başımız sağolsun

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Hayirdirli falan konusma bana cocuk 9 oluncada sorun var 190 olunca da sorun var bana gelip burda bos yapma soktumun suriyesine bizim ne isimiz var olaydan saatler sonra 1 televizyon kanalinda olay hakkinda bilgi veriyorlar 9 şehit niye sosyal medyaya giremiyoruz bi de bu habere inanlar var
Kardeşim ben sana bişey demedim ki sayı az olunca sorun yokmuş gibi davranan arkadaşa yazdım alıntı yaparken sanada yapmış ki yorumu okuyup nasıl üstüne alındın anlamış değilim

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
Hep tehdit avrupa ne yapsın gelip rusyayımı vursun nasıl rezil bir ülke olduk yav nerden nereye geldik
Ya anca boş yapıyor bi halt yaptığıda yok papazı vermiyordu verdi ekonomiyi uçuruyordu batırdı bilmem ne bilmem ne anca halkı silmekten başka bi halta yaradıkları yok atıp yutuyor sonr yalıyorlar atip tuttuklarını s400 aldı ne oldu milyarlarca dolar çıktı cebimizden hani kime kullanıcı rusyayami tabiki hayır adam kendi ürettiği silahın kendini çıkmayacağı yazilimida yapmıştır elimizde patladı şaka gibi ya

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,819
864
113
Kardeşim ben sana bişey demedim ki sayı az olunca sorun yokmuş gibi davranan arkadaşa yazdım alıntı yaparken sanada yapmış ki yorumu okuyup nasıl üstüne alındın anlamış değilim
Kusura bakma ben o arkadasa sinirlendim beni alintilayinca fevri davrandim

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
Ortalık baya karışacak ABD hava sahasını Türkiye'ye açabilir NATO devreye girecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...