- 1,946
- 392
- 83
Rusya nın gücünün farkında değilsiniz anca burdan atıp tutarsınız istanbulu 1 saatte yok eder istese rusya
Biraz devlet aklıyla düşünün
Dogru degil.kardes 9 sehitimiz var
Hayırdır 9 olunca sorun yok 125 olunca sorunmu olacak neyin kafası bu anlamış değilim lan israil 2 tutsak askeri için 150 tutsağı serbest bırakıyor aldığınız havaya ne karıştırıyorlar acaba ne demek oluyor bu 9 muş adın gibi biliyorsun 9 olmadıgı niye uykudan kalkıp yüzünüzü yıkamıyorsunuz artıkUyumaya devam edin
Ne yapcam tamam siz öldürün biz bakalım mı dice, nekadar aciz ve korkuya yeninsiniz yaRusya nın gücünün farkında değilsiniz anca burdan atıp tutarsınız istanbulu 1 saatte yok eder istese rusya
Hep tehdit avrupa ne yapsın gelip rusyayımı vursun nasıl rezil bir ülke olduk yav nerden nereye geldik"Türkiye, Suriyeli mültecilerin karadan veya denizyoluyla Avrupa'ya ulaşmasını engellememeye karar verdi"
Sıra Bize geliyorsa boş yere suriyedeyiz demektir kendinle çelisiyorsunBende tayyib yanlısı değilim gram sevmem
suriyede ne işimiz var diyenler sıra bize gelince anlarsınız suriyede ne işimiz var
Ins öyledir . Haber nerden gordun abiTürk F16 Havayolları artık Hmeimim Havalimanı'nı bombaladı
Türkiye ayaklanır türkiye biter rusya nereye bittiyor allah aşkına mantıklı düşünün artıkbu haber doğruysa türkiye ayaklanır diyeyim rusya biter
2 sureıylı kaynaktan aldımIns öyledir . Haber nerden gordun abi
Hayirdirli falan konusma bana cocuk 9 oluncada sorun var 190 olunca da sorun var bana gelip burda bos yapma soktumun suriyesine bizim ne isimiz var olaydan saatler sonra 1 televizyon kanalinda olay hakkinda bilgi veriyorlar 9 şehit niye sosyal medyaya giremiyoruz bi de bu habere inanlar varHayırdır 9 olunca sorun yok 125 olunca sorunmu olacak neyin kafası bu anlamış değilim lan israil 2 tutsak askeri için 150 tutsağı serbest bırakıyor aldığınız havaya ne karıştırıyorlar acaba ne demek oluyor bu 9 muş adın gibi biliyorsun 9 olmadıgı niye uykudan kalkıp yüzünüzü yıkamıyorsunuz artık
telegramIns öyledir . Haber nerden gordun abi
Kardeşim ben sana bişey demedim ki sayı az olunca sorun yokmuş gibi davranan arkadaşa yazdım alıntı yaparken sanada yapmış ki yorumu okuyup nasıl üstüne alındın anlamış değilimHayirdirli falan konusma bana cocuk 9 oluncada sorun var 190 olunca da sorun var bana gelip burda bos yapma soktumun suriyesine bizim ne isimiz var olaydan saatler sonra 1 televizyon kanalinda olay hakkinda bilgi veriyorlar 9 şehit niye sosyal medyaya giremiyoruz bi de bu habere inanlar var
Ya anca boş yapıyor bi halt yaptığıda yok papazı vermiyordu verdi ekonomiyi uçuruyordu batırdı bilmem ne bilmem ne anca halkı silmekten başka bi halta yaradıkları yok atıp yutuyor sonr yalıyorlar atip tuttuklarını s400 aldı ne oldu milyarlarca dolar çıktı cebimizden hani kime kullanıcı rusyayami tabiki hayır adam kendi ürettiği silahın kendini çıkmayacağı yazilimida yapmıştır elimizde patladı şaka gibi yaHep tehdit avrupa ne yapsın gelip rusyayımı vursun nasıl rezil bir ülke olduk yav nerden nereye geldik
Kusura bakma ben o arkadasa sinirlendim beni alintilayinca fevri davrandimKardeşim ben sana bişey demedim ki sayı az olunca sorun yokmuş gibi davranan arkadaşa yazdım alıntı yaparken sanada yapmış ki yorumu okuyup nasıl üstüne alındın anlamış değilim