Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Başımız Sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Ya anca boş yapıyor bi halt yaptığıda yok papazı vermiyordu verdi ekonomiyi uçuruyordu batırdı bilmem ne bilmem ne anca halkı silmekten başka bi halta yaradıkları yok atıp yutuyor sonr yalıyorlar atip tuttuklarını s400 aldı ne oldu milyarlarca dolar çıktı cebimizden hani kime kullanıcı rusyayami tabiki hayır adam kendi ürettiği silahın kendini çıkmayacağı yazilimida yapmıştır elimizde patladı şaka gibi ya
Benim gözümde ülke denlen bişey kalmadı adamlar aile derneği kurup ülke yönettiler iflasıda gösterirler yakında

jjason

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
797
94
28
Neyin ne olduğunu haberlerden değil birbirimizden öğrenir olduk yazık valla çok yazık!!

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Ortalık baya karışacak ABD hava sahasını Türkiye'ye açabilir NATO devreye girecek
Kardeşim nato neyin devresine girecek ayıptır söylemesi nato türkiyeye çık suruyeden diyor işgalci olarak görünüyoruz dünyada kim neden hangi sebep ile arkamızda dursun

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
çok şehit var çok.. Allah ailelerine sabır versin..

mozart44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,017
265
83
Ya anca boş yapıyor bi halt yaptığıda yok papazı vermiyordu verdi ekonomiyi uçuruyordu batırdı bilmem ne bilmem ne anca halkı silmekten başka bi halta yaradıkları yok atıp yutuyor sonr yalıyorlar atip tuttuklarını s400 aldı ne oldu milyarlarca dolar çıktı cebimizden hani kime kullanıcı rusyayami tabiki hayır adam kendi ürettiği silahın kendini çıkmayacağı yazilimida yapmıştır elimizde patladı şaka gibi ya
Kardeşim belliki muhalifsin ama senin oy verdiğin partide suriye teskeresine evet oyu verdi hesap sorma değil birlik olma günüdür

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Daha durun ne 22 si yavaş yavaş açıklıyorlar sindirtmeye çalışıyorlar

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
kuzey kore gibi ülke olacağız bu gidişle çok şey var söylencek ama yorum yok...

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,819
864
113
Bu basimizdaki sahte imamlar ayri bisey tmm ama yok ülke bitmis yok ülke olarak gormuyorum. Bilmem ney sacma sapan yorumlar yapmayn. Ülkene sahip çık.
Yok rusya soyle boyle anasni skm rusyann. Napalm bizde yok mk nukleeri iste. Bizden gucluler diye susalm mi ? Yok basimizda bi ATATÜRK ama bu kadar korkmann anlami yok . Ordunuza biraz güvenin .
Allaha şükür ordumuza güveniyoruz malesef başımızda bi ATATÜRK yok başımızda hiçbirsey yok sorun burda başlıyor

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
714
287
63
Amk bitane adam gibi adam gelmedi seçelim hep soyguncular bi muhsin yazıcıoğlu vardı onuda yedi bitirdiler lanet olsun ya

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Allaha şükür ordumuza güveniyoruz malesef başımızda bi ATATÜRK yok başımızda hiçbirsey yok sorun burda başlıyor
Ordu onlarin degil Ülkenin ordusudur. Sahip çikacagiz yinede. Okadar şehit olan Kahramanlarin kemikleri sizlamicak. Atatürk yok belki ama ordu onun ordusudur yine

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Bu basimizdaki sahte imamlar ayri bisey tmm ama yok ülke bitmis yok ülke olarak gormuyorum. Bilmem ney sacma sapan yorumlar yapmayn. Ülkene sahip çık.
Yok rusya soyle boyle anasni skm rusyann. Napalm bizde yok mk nukleeri iste. Bizden gucluler diye susalm mi ? Yok basimizda bi ATATÜRK ama bu kadar korkmann anlami yok . Ordunuza biraz güvenin .
Kardeşim yok başımızda bir atatür yok nüklerimiz yok şu yok bu madem yoksa bizim ne işimiz var adamlar koltuğunda otursun götlerinin rahatı bozulmasın biz savaşırız tabi biz ölürüz savaş olursa alacak eline silahı gidecek o ölecek sonra bizde gidecez yoksa kusura bakmasınlar ben bizi bu kadar bokun içine sokan kişilerin rahatı için ailemin acı çekmesine izin veremem ki benim gibi milyonlarca insan var sen bir birey değilsin devletsin bin düşünüp bir adım atacaksın piyon değil şah olacaksın

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
O kadar çok boş konuşanlar var ki yok hesap sorma vakti değil yok ülkemiz ordumuz vs
Ülkemiz'in Suriyede ne işi var?
Suriyeliler bizim ülkemizde ne yapıyor?
Dün dostumuz dostumuz dediğimiz Rusya şimdi düşman mı oldu?
Katil amerika amerika diye bağıranlar şimdi abd ye mi yalvarırıyor?
Yapmayın etmeyin size diyecek söz bulamıyorum!

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Kardeşim yok başımızda bir atatür yok nüklerimiz yok şu yok bu madem yoksa bizim ne işimiz var adamlar koltuğunda otursun götlerinin rahatı bozulmasın biz savaşırız tabi biz ölürüz savaş olursa alacak eline silahı gidecek o ölecek sonra bizde gidecez yoksa kusura bakmasınlar ben bizi bu kadar bokun içine sokan kişilerin rahatı için ailemin acı çekmesine izin veremem ki benim gibi milyonlarca insan var sen bir birey değilsin devletsin bin düşünüp bir adım atacaksın piyon değil şah olacaksın
Bu mklarim yapti bi hata soktu orduyu oraya. Haklisin ama bu oclari en fazla biletlerni alir kacarlar olan bize olur. Yukarda arkadaşa dedigim gibi hukumetin anasna sovun hic sevmem umrumda degiller .ama Ülkene orduna sahip cik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...