Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Baskhetci27 / Neden Olmasın ? 😉

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,555
572
113
Fbli dostum,mehmetinho,tanergrsu,bir de tâbi ki can dostum,liste böyle dostlar,x altyapısı hepimiz kullandık o yüzden böyle şut vs işleri geç düşer biliyorsunuz, işlem halledilince ulaşırım,daha büyükleri sizlere olsun inşallah.

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,585
7,916
113
Fbli dostum,mehmetinho,tanergrsu,bir de tâbi ki can dostum,liste böyle dostlar,x altyapısı hepimiz kullandık o yüzden böyle şut vs işleri geç düşer biliyorsunuz, işlem halledilince ulaşırım,daha büyükleri sizlere olsun inşallah.
Kesene bereket kazanc daim olsun aga

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,829
2,167
113
Reis payfix atsam olur mu uyurum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Kesene bereket dost kazancın daim olsun

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,829
2,167
113
Beyler pek beni bilmiyor olmanız normal çünkü çok aşırı aktif değilim aklınızda bir şüphe yer edinsin istemem bu isimlere ödül gidecektir, @sapsap10 bu dostum beni iyi bilir rahat olabilirsiniz yani, sonuçta söz ağızdan çıkarmış.
Reis ben özelden payfix attim şimdiden kesene bereket