- 19,288
- 9,849
- 113
Bencede öyle dediğin gibi Allah'tan gol olduBen demiştim demek istemiyorum ama eğer bu gol gelmese gerçekten karambole gelecekti bu kupon, gurme dostlarım bilir bunun böyle olabileceğini 😂Ekli dosyayı görüntüle 643042
Bencede öyle dediğin gibi Allah'tan gol olduBen demiştim demek istemiyorum ama eğer bu gol gelmese gerçekten karambole gelecekti bu kupon, gurme dostlarım bilir bunun böyle olabileceğini 😂Ekli dosyayı görüntüle 643042
Kesene bereket kazanc daim olsun agaFbli dostum,mehmetinho,tanergrsu,bir de tâbi ki can dostum,liste böyle dostlar,x altyapısı hepimiz kullandık o yüzden böyle şut vs işleri geç düşer biliyorsunuz, işlem halledilince ulaşırım,daha büyükleri sizlere olsun inşallah.
Reis payfix atsam olur mu uyurumFbli dostum,mehmetinho,tanergrsu,bir de tâbi ki can dostum,liste böyle dostlar,x altyapısı hepimiz kullandık o yüzden böyle şut vs işleri geç düşer biliyorsunuz, işlem halledilince ulaşırım,daha büyükleri sizlere olsun inşallah.
Kesene bereket dost kazancın daim olsunFbli dostum,mehmetinho,tanergrsu,bir de tâbi ki can dostum,liste böyle dostlar,x altyapısı hepimiz kullandık o yüzden böyle şut vs işleri geç düşer biliyorsunuz, işlem halledilince ulaşırım,daha büyükleri sizlere olsun inşallah.
Reis ben özelden payfix attim şimdiden kesene bereketBeyler pek beni bilmiyor olmanız normal çünkü çok aşırı aktif değilim aklınızda bir şüphe yer edinsin istemem bu isimlere ödül gidecektir, @sapsap10 bu dostum beni iyi bilir rahat olabilirsiniz yani, sonuçta söz ağızdan çıkarmış.
Kopenhag li sap adamdırBeyler pek beni bilmiyor olmanız normal çünkü çok aşırı aktif değilim aklınızda bir şüphe yer edinsin istemem bu isimlere ödül gidecektir, @sapsap10 bu dostum beni iyi bilir rahat olabilirsiniz yani, sonuçta söz ağızdan çıkarmış.
Burada tanıdığım en kadife bileklilerden biridir dostum @sapsap10 😂Kopenhag li sap adamdır
Aynen kanka hızlı kumarbazdirBurada tanıdığım en kadife bileklilerden biridir dostum @sapsap10 😂
Kazanmana sevindim dostBeyler pek beni bilmiyor olmanız normal çünkü çok aşırı aktif değilim aklınızda bir şüphe yer edinsin istemem bu isimlere ödül gidecektir, @sapsap10 bu dostum beni iyi bilir rahat olabilirsiniz yani, sonuçta söz ağızdan çıkarmış.
Slot işi yok bende senden de bir gün bir maxwin asmanı bekliyorum dostumKazanmana sevindim dost
Esecez inşallah az kaldıSlot işi yok bende senden de bir gün bir maxwin asmanı bekliyorum dostum
Yürüyedur dost @sapsap10 😆Esecez inşallah az kaldı
Esemedik🤣🤣Yürüyedur dost @sapsap10 😆
Fix ? 🧐Kesene bereket dost kazancın daim olsun
Tebrikler dostÖdüller gönderildi tek kişi hariç o da fix paylaşınca halledilecek...
Burası won hocam konu kilit @Shellac ✔